Vänsterblocket vill avlyssna dig också

Det är inte bara Alliansen som har ansvaret.

Tack vare Vänsterblocket ska vi nu bli avlyssnade och Bodström gillar säkert också idén. 144 av Alliansens ledamöter var för FRA-lagen även om många av dem fick rättas in i ledet. Morot eller piska får vi spekulera om, men det blir ändå endast 44% av 349 riksdagsledamöter. Varför stödde Vänsterblocket tyst denna avlyssning? Användes även denna metod mot dem? Hur gick det till egentligen?

Alliansen står åtminstone rakryggat för att de vill avlyssna oss i kampen mot terrorismen och stödja USA, men Vänsterblocket låter det tyst passera. Varför? Vad ska vänstern göra med avlyssningen när de kommer till makten? Svaret är nog: – Fortsätta avlyssna dig precis som Socialdemokraternas Bodström ville. Så frågan är: – Vad ska folket välja nu?

Förvirringen gäller inte enbart avlyssningen utan syns även i övrig politik. Misslyckandet syns i det pendlande väljarstödet mellan valen. Är det ett bra alternativ att återgå till S-styre igen? Var det inte det vi ville bli av med i förra valet?

I detta val ska Socialdemokraterna försöka radikalisera sin profil för att lura på medborgarna fyra år till av vanstyre där de själva vill sko sig med feta arvoden. Eliterna inom Vänsterpartiet och Miljöpartiet kommer göra detsamma.

Inga av de etablerade partierna duger, inte ens partierna som ligger mellan 1 – 4 % har någon fungerande strategi för att motverka korruptionen. Vill vi se en positiv förändring så måste vi skapa något helt nytt. Ett samarbete som bygger på äkta demokrati och folkligt inflytande. Det gäller alla politiker och medborgare, höger som vänster, pirater och andra. Vi behöver hederliga, intelligenta och kunniga politiker och medvetna medborgare.

MrPerfect72
Medlem av http://www.aktivdemokrati.se

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s