FRA-debatten – Satans mördares dimridå?

Varför ägna så mycket tid åt att avlyssna nätet och vanligt folk efter terrorism när den i princip inte existerar?

Varför begå politiskt självmord? Varför pysslar våra folkvalda med detta trams? Tror de på sina egna utsagor? Nej, naturligtvis inte. Det finns godis att hämta för de som lyder sina ledare och piska att smaka för de som har civilkurage.

Någon säger kanske;
-Men World Trade Center då? -Det var väl ändå terrorism?

Visst, men glöm inte att följa pengarnas väg! Jag skulle inte bli alls förvånad om Usama bin Laden jobbade ihop med ledare i USA, Saudiarabien och Israel. För om man tittar på vart pengarna tagit vägen i detta tumult så har det gått i fickorna på redan rika personer i dessa länder.

Kan pengar vara motivet? Javisst. Det verkar mer troligt än något annat.
En källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Milit%C3%A4rindustriella_komplexet

Varför kan FRA inte snappa upp sådana planer på nätet? Jo, den informationen finns givetvis inte där. Den finns i stora fina byggnader och privata jet-flygplan. Och den fanns tydligen ett i fax från Israels underrättelsetjänst till CIA. Informationen nådde egendomligt nog alla Israeler som skulle varit i WTC den dagen, men inga andra. Intressanta fakta. Mycket intressanta.

– Nä, inte skulle väl ledare i Israel vilja att USA attackerar Irak eller Iran? Vill ledare i USA använda sina vapenindustrier? Vill ledare i Israel vara med på ett hörn? Vem tjänar pengar på detta tumult?

Till saken. Terrorism som detta kommer alltså inte in på Internet eller i mobiler på det sätt som basuneras ut av bombhögern. Terrorism är inte anledningen.

Jag hävdar att det finns helt andra skäl. Gissa! Jo. Anledningen heter pengar givetvis och kanske att flytta fokus från vad dessa kriminella individer pysslar med.

Fokus ska tillbaka igen!

– Så Vad gör vi nu då?

– Jo, vi gör det som de fruktar mest. Vi tar makten och pengarna ifrån dem.

– Hur?

– Jo, vi tar det lugnt. Vi tittar oss själva i spegeln. Vi skapar äkta demokrati över hela världen, Vi vägrar ta i deras vapen. Vi vägrar köpa deras produkter. Vi köper produkter från länder som uppför sig och vi köper lokalt producerat. Vi slutar använda olja och guld i onödan. Vi tar tåget och cykeln. Vi skaffar miljö-el. Vi använder civilkurage och civilt motstånd. Vi ger varann denna kunskap. Vi flyttar fokus, helt enkelt. Det är vi som gett dem makten och endast vi som kan ta tillbaka den.

Och om ni fortfarande lever i tron att vapen kan skapa fred. Så attackera åtminstone de kriminella och inte folket!

Endast folket kan trygga folket.

Martin Gustavsson
Medlem av http://www.aktivdemokrati.se

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till FRA-debatten – Satans mördares dimridå?

  1. Jonas skriver:

    ”Fokus ska tillbaka igen!”

    Mycket bra skrivet !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s