At the very Everest of ignorance

För dem som tittat in hos Calle Bildt de senaste dagarna har en resonerande utrikesminister faktiskt tillhört några höjdpunkter. I sommarstiljen svarar faktiskt Sveriges utrikesminister på några av de nu över 200 kommenterarerna till FRI med FRA 5..

Visserligen är det inga svar direkt på de konkreta frågorna t.ex. om hur Carl skulle känna det om någon slumpmässigt även skulle få för sig att sprätta upp vanliga brev som adresserats till honom, men ändå. I övrigt har man ju bestämt sig för att låta FRA-chefen få försöka driva opinionen i hamn så det är ju lite uppfriskande med en minister som förmodligen i hängmattan ändå tar sig tid med oss undersåtar några minuter.

Höjdpunkten kom dock nu på slutet, bara några dagar sedan har det hettat till lite grann i UK, där nu börjar se ett större mönster precis som vi här i Sverige, de i Tyskland, Australien etc etc etc.

David Icke – Big Brother, the Big Picture, July 6th 2008 En fd journalist som tydligen i 15-20 år förutspått hur hela storebrorssamhället skulle komma att rullas ut och hur det skulle säljas in.

Ta er tid att se detta föredrag, man baxnar: http://video.google.com/videoplay?docid=-4799447112501062338&q=big+brother++david+icke&ei=hDmHSMWaNILAigKUhPjSAQ

Edit 080728: Filmen finns även som bit-torrent: -vilket är lite bekvämare om man vill slippa titta vid ett o samma tillfälle, och vill ”säkra” materialet!

Edit 080724: OK, nu har jag googlat David Icke lite och inser att han ev. inte har precis alla hästarna inne, anklagelser om kopplingar till New Age och liknande finns tydligen. Fast det kan ju förstås vara utspridd hearsay å andra sidan. Videon är hur som helst sevärd, trots längden. Kommentar angående giltigheten i kritiken mot David Icke emottas med tacksamhet.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till At the very Everest of ignorance

  1. hiddenknowledge skriver:

    Det finns folk som gillar att smutskasta dessa alternativa foskare, David Icke och många andra som inte följer mainstream får ta mycket skit. Bara för att dom spekulerar inom vissa andra områden och man inte håller med om allt så betyder det ju inte att allt dom säger är lögn.

    Föreslår att ni även kollar in Michael Tsarion, finns en del videos på google video:
    http://www.redicecreations.com/mtsarforum/viewtopic.php?t=19

  2. Ping: Varför du ska rösta på Aktivdemokrati « Aktivdemokrati’s blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s