Kina, FRA och sjukförsäkringen.

När skit händer är det inte bara skit. 🙂

Om du blir usparkad från din sjukförsäkring (Nya regler i sjukförsäkringen från 1 jul) så finns det positiva saker med mindre pengar också. 🙂

Blir du av med frugan/gubben, barnen och huset i nästa bolånekarusell så se det som en storvinst!

Det går ju i rätt riktning, för bövelen! 😉

* Ju mindre pengar du har, desto mindre kan du konsumera.

* Ju mindre du konsumerar, desto mindre skit har du att hålla reda på.

* Ju mindre skit, desto lugnare kan du ta det. Det är skönt.

* Ju mindre du konsumerar desto sämre går det industriella komplexet.

* Ju sämre industrin går desto mindre föroreningar får vi i naturen. Det är bra.

* Ju mindre föroreningar vi har i naturen desto renare mat och desto renare vatten kan vi dricka. Det är gott.

* Ju fler av de andra som jagar de dåligt betalda jobben desto lugnare kan du ta det.

Du som är sjuk, snart utsparkad i socialbidrag, acceptera nu din nya fattigdom! Den kommer göra att vi alla egentligen kommer få det bättre. 😉 Utvecklingen har med Alliansen äntligen börjat gå framåt.

…bry dig inte om att de rika blir ännu rikare samtidigt. De har ännu inte förstått att den girige alltid kommer vara fattig. 😉

Säg ja till konkurrensen med EU och Kina. Eliten i socialdemokratin tycks gilla det också. Rösta in dem! Det blir nog bättre, eller varför inte Wetterstrand i miljöpartiet, hon är också het på EU.

All billig skit kan nu transporteras långväga med supertankers. Kanske vi kan få det riktigt knapert nu och bli riktigt, riktigt lyckliga i fattigdomen och äta riktigt billiga nudlar från Kina, nästan precis som i ett riktigt u-land. 🙂

Vi kommer äntligen få insikt i hur det blir att svälta och samtidigt se otrolig materiell rikedom ansamlas hos några få. Vilka kontraster! Wow!

-Lugn och besinning! Det kommer inte bli någon revolution. Alliansen har instsallerat kameror överallt och skaffat fler poliser. FRA övervakar dig och alla andra, så det finns ingen anledning till oro. Alla som gör uppror kan enkelt gripas. Det kommer vara lika lugnt som i Kina. 🙂

Inte kan jag tro att folk kommer maskera sig och göra revolution. Nääää. Lugn i båten! Klart att folk villigt kommer låta sig rövknullas av staten.

Spela bingolotto nu, droga ner dig eller fyll ditt medvetande med musik med fruktansvärd distortion, eller ta livet av dig, men jag har faktiskt en bättre ide.

-Skratta åt spektaklet, njut, slappna av, acceptera och sätt dig ner och meditera på saken! 🙂 Det kommer du må bra av! Ta dig sen en vaken titt på www.aktivdemokrati.se!

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s