Helt vanlig fascism anser jag (Censurerad av SVD)

Bra gjort Carl Bildt, men avbryt Alliansens krig i Afghanistan! Inledningsvis. Jag stödjer intelligenta människor i Israel/Palestina. De finns.

Det är inte enbart obildade extremreligiösa palestinier som hurrar för fascistiska idéer och offerbeteende. Alltför många obildade extremreligiösa isrealer gör samma sak.

Att ett fåtal ny-fascister vill utmåla Israel som “offret” för väldens “konspiration” mot dem som folk är helt enkelt en del av den Israeliska elitens maktutövning.

En viss välkammad herre från Tyskland 1940-45 med liten lustig mustasch använde samma taktik mot dem. I hans regim var det tyska folket offren och det krävde hårdare tag mot de som var “konspiratörerna”, i detta fall de med judisk gudstro.

Bara att man hade en åttondel av judisk gudstro i sitt familjeträd betydde att man var konspiratör. I Palestina är det inte lika allvarligt … än. Visserligen är man automatiskt misstänkt och dömd på förhand om man är en manlig palestinier under 30 år men inte riktigt skjuten och organplundrad…eller? – Utredning snabbt som fan!

Genom att skrämma folk, som eliten gör i Israel, får man folket lydigt. Israelerna lyder blint den konstanta invasion av territorie som sker och har skett sedan staten Israel bildades. -Ta en titt i Wikipedias kartor!

Att folk vill utreda ett brott är inget onormalt. I detta fall har brottet kanske skett i Israel av militärer och offret verkar vara palestinier. Det är kanske detta som upprör de ny-fascistiska Israelerna mest. Att en palestiner är offret i något som liknar koncentrationslägerfasoner. Aj aj aj. Israelerna är fostrade in i en offermentlitet med nappflaskan. Därför tror de att de har rätten att förtrycka andra hur de vill. Om de skulle se likheten med tysklands beteende kanske folket vaknar ur elitens grepp. Aj aj aj.

Därför skriker eliten nu mot en person som helt enkelt vill veta sanningen om något som kan vara riktigt duktigt brottsligt och snuskigt. För det enda detta har med Israel att göra är att det verkar ha skett i Israel. Rapporter om organhandel sker ju från alla världens hörn.

Jag vill veta vem som ligger bakom, vem som fick organen och vem som begick de brottsliga handlingarna. En uppsatt Israel? Reaktionen att tysta media betyder att det ligger en hund begraven.

Ska Sverige ex. skrika att det är anti-arisk eller antikristlig propaganda om det skulle ske med Svenska soldater och ett talibanlik i Afghanistan? – Nej, men Sverige har inte ännu utvecklats till en fascism även om vi just nu har bombhögerns krigshets i sann fascistisk anda vid riksdags-spakarna.

Jag är inte förvånad. Israel är en representativ demokrati som styrs av en fascistisk extremreligiös elit som röstas in av en okunnig massa med uppskrämda människor. Detta är bara ett av symptomen.

Kanske kan Israel och Palestina tillfriskna mentalt med mer direktdemokrati som i www.aktivdemokrati.se ? – Ja. Jag tror det.

Och för den som vill hävda att jag skulle vara anti-semit kan jag påpeka att jag ser religion som ett opium, att jag är anti-fascist, socialist och för att alla människor ska leva i jämlikhet utan att tro på gamla dumma påhitt oavsett ursprung.

Om samma sak sker i Sverige ska det givetvis utredas.

Tusentals israeler bojkottar Ikea och tusentals svenskar bojkottar Apelsiner

Svenskt bistånd anklagas för att vara politiskt i Israel

Frågor och svar om konflikten efter tidningsartikeln i Aftonbladet

Officiell protest från Israel- Vill att UD fördömer artikel.

Utrikesministern: ”Påminner om Sveriges handlande under andra världskriget”.

Ambassadören står fast vid fördömande – Kallade artikel i Aftonbladet för ”chockerande och motbjudande för oss svenskar”. Elisabet Borsiin Bonnier

Han ångrar inte sitt uttalande.

Jan Helin: ”Det är ett omoget resonemang”

Svenska journalistförbundet: ”Vi ska överlämna protestbrev” , säger ordförande Lindblom Hultén.

Newsmill: ”Yttrandefriheten säljs ut”, skriver Lars Vilks.

Israel i offensiv mot Sverige: ”Vi kräver ett officiellt fördömande.”

DN:s Henrik Brors. Utrikesminister Carl Bildt sköter de flesta av sina uttalanden genom inlägg på sin blogg – ”försöker helt klart bagatellisera”.

Detta har hänt. Mediekonflikten mellan Israel och Sverige.

”Reinfeldt viker sig inte”. Svenska regeringen vägrar fördöma artikeln.

Storbråk om artikel i Aftonbladet

Lena Mellin Israels attacker på den svenska regeringen har även andra orsaker än artikeln

’Vi kräver ett fördömande’ Israels premiärminister trappar upp angreppen

”Telefonen ringde hela tiden. Tidningar. Tv. Det tog aldrig slut” Aftonbladets utsända om mediestormen i Israel

Ledare Helle Klein: Rädda Israel från dess regering I den liebermanska världsbilden gäller: antingen är ni med oss eller mot oss

http://jinge.se/mediekritik/israelisk-dubbelmoral.htm

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3388989.svd http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3387807.svd http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3388989.svd http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3387093.svd http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3387093.svd http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3378523.svd http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3378097.svd http://www.dn.se/nyheter/sverige/israel-protesterar-hos-ud-1.935272 http://www.dn.se/nyheter/varlden/sverige-bojer-sig-for-israeliskt-myndighetspahopp-1.933568 http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=512589 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5671646.ab http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5671646.ab http://blogg.aftonbladet.se/janhelin/2009/08/israeliska-utrikesministern-bortom-sans http://blogg.aftonbladet.se/janhelin/2009/08/israeliska-utrikesministern-bortom-sans http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5671552.ab http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5671643.ab http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5671643.ab http://blogg.aftonbladet.se/helleklein http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5671643.ab http://www.expressen.se/Nyheter/1.1678438/israelisk-ilska-efter-artikel-i-aftonbladet http://www.dagen.se/blogg/emanuel/2009/08/aftonbladet-ar-ingen-martyr-de-glomde-gora-sitt-jobb
http://blogg.sydsvenskan.se/snallposten/2009/08/19/ambassador-tar-avstand-fran-antisemitbladet/
http://hobab.mine.nu/index.php/Uppsnappat/nja-israel-baettre-kan-ni.html
http://komigenuva.wordpress.com/2009/08/21/det-fria-ordets-dod/
http://aktivarum.wordpress.com/2009/08/21/sveriges-yttrandefrihet-pressad/
http://angelaroger.blogspot.com/2009/08/vi-ar-alla-likvardiga.html
http://wadstrom.blogspot.com/2009/08/bojkotta-diktaturen-israel.html http://jinge.se/mediekritik/israeliska-logner-och-overdrifter.htm

Mer om censur:
http://webbsnack.wordpress.com/2007/07/14/censurerar-dn-svd-idg-och-knuff-bloggar/

idé
Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Helt vanlig fascism anser jag (Censurerad av SVD)

  • nizzez skriver:

   Alltså, det alla glömmer bort är att Aftonbladet anklagar Israel utan några som helt bevis. Fatta allvaret med att Aftonbladet sprider osanningar!

   Pro-muslimska Aftonbladet har lyckats, jag kommer aldrig någonsin öppna den hemsidan igen.

   Till xxy, du säger: ”Ingen rök utan eld, skulle inte förvåna alls om artikeln i AB stämmer med tanke på israels folkmord på palestinier” – Jag tycker du ska vara mycket försiktig med att använda ord som folkmord, Israel är inte i närheten av det folkmord muslimer genomfört mot kristna, så håll bara käften din outbildade fan. Ta bara Turkiet som exempel, om de vore män i det landet så hade de stått rakryggade och erkänt folkmord på miljoner armenier och andra. Jag spottar på såna som dig och krigiska muslimer.

 1. mrperfect72 skriver:

  ”Om fårskockarna här…”
  Intressant. 😉 Kunskapen kan kanske vara anvaendbar i forum och bloggar?

 2. xxy skriver:

  Ingen rök utan eld, skulle inte förvåna alls om artikeln i AB stämmer med tanke på israels folkmord på palestinier

 3. Daft skriver:

  Israel-USA-USA-Israel, Eliten är så bekväm och arrogant i sina ställning att den helt börjar tappa konceptet. Kritisera och ifrågasätt USA och du är en terrorist eller opatriotiskt. Tidigare hette det att du var kommunist. Kritisera, granska eller ifrågasätt Israel och du är antisemit. Kanske även terrorist.
  Demokratin urholkas snabbare och snabbare för var dag som går nu och det är en mörk och skrämmande utveckling som väntar.

 4. Lars Hedenback skriver:

  ”Alltså, det alla glömmer bort är att Aftonbladet anklagar Israel utan några som helt bevis. Fatta allvaret med att Aftonbladet sprider osanningar!”

  Du är rolig du nizzez, Aftonbladet är en kvällsblaska, en s.k. tabloid och sprider lögner varenda vecka. De enda tillfällen någon gör något åt saken är när t.ex. kändisar stämmer tidningen. Tidningen har fantiserat ihop allt möjligt konstigt om alla från Björn Borg, till kronprincessan, till Mikael Persbrant till min egen familj.

  I en demokrati, dvs. med yttrandefrihet, så ska inte de styrande ha åsikter om vad privat media skriver eftersom det kan uppfattas som påtryckningar. Det absurda i denna historia är inte vad Aftonbladet skriver (det är i sammanhanget irrelevant vad de skriver), utan att ett annat lands regering på fullt allvar förväntar sig att Sveriges regering ska fördöma artiklar i enskilda tidningar. Sveriges regering skulle aldrig göra något liknande om felaktiga saker om Sverige skrivs i utländska tidningar och de ska de heller inte göra. Så gör diktaturer.

  Om Israel har problem med sanningshalten i något som Aftonbladet skrivit så kan man stämma Aftonbladet för förtal, men det har inget med den svenska regeringen att göra.

 5. Lars Hedenback skriver:

  Tilläggas kan att precis samma sak försökte Israels ”fiender”, dvs. vissa muslimska stater, pressa Sverige till, nämligen att regeringen på något sätt skulle lägga sig i om en enskild tidning publicerat skämtteckningar på profeten Muhammed. Sådana här stater har inte riktigt förstått innebörden av pressfrihet. I Sverige FÅR man spekulera i tidnigsartiklar. I Sverige FÅR man också fritt skämta om t.ex. kungen, Gud, Jesus eller Muhammed. Det är bara för utlänningar att finna sig i det. Här gäller SVENSK lag, och inte vare sig israelisk eller Sharia. Tilläggas kan att folkgrupper, t.ex. judar åtnjuter skydd i lagen genom att ”hets mot folkgrupp” inte är tillåtet. Man får t.ex. inte skriva artiklar där man systematiskt förklarar vilka ”svin” judar är. Däremot får man skriva artiklar som utreder, diskuterar eller spekulerar om saker som inte nödvändigtvis kan bevisas, även i de fall ett visst folk eller land kommer i dålig dager.

 6. TC skriver:

  Det är idag politiskt korrekt inom vänsterkretsar, dit Aftonbladet tillhör, att kritisera judarnas Israel, men det är idag inte politiskt korrekt att kritisera den kombinerade ideologin och religionen Islam trots att den i många avseenden är minst lika hemsk som Nazismen och kommunismen. Bland annat synen på judar är inom Islam nästan identisk med Nazisternas syn på judarna:
  ”Translation of Sahih Muslim, Book 41:
  Book 041, Number 6985:
  Abu Huraira reported Allah’s Messenger (may peace be upon him) as saying: The last hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews.”
  “Translation of Sahih Bukhari, Book 52:
  Volume 4, Book 52, Number 176:
  Narrated ‘Abdullah bin ‘Umar:
  Allah’s Apostle said, ”You (i.e. Muslims) will fight wi the Jews till some of them will hide behind stones. The stones will (betray them) saying, ‘O ‘Abdullah (i.e. slave of Allah)! There is a Jew hiding behind me; so kill him.’ ””

 7. Karl skriver:

  Du behöver nog rensa lite ibland fördomarna om vilka som röstar på SD. Själv har jag universitetsutbildning, och är väl insatt i grunderna till nazismen, och särskilt psykosociala faktorer. Ett problem ligger just i att mångkulturen skapar förutsättningar för sådant, Ett annat är att det är extremt skadligt för det sociala kapitalet, dvs det underminerar grunden till samhället. Det är dessutom extremt kostsamt om man ser till statsfinanserna.

 8. Josef Boberg skriver:

  Karl – handen på hjärtat – Du tror således MainStreamatelitsamhället = Du har ännu ej i Din akademiska värld backat händelsehistorian i Tyskland (t ex statsfinansiellt) – ifrån krigsslutet till krigsbegynnelsen

 9. mrperfect72 skriver:

  Tror att Karls kommentar hamnat under fel artikel. Den hoer hemma i http://aktivdemokrati.wordpress.com/2009/08/14/vad-valjer-unga-2010/

  Universitetsinbillning foeraendrar inte sanningen om SD. Att det finns bra argument mot oekad invandring foerstaar jag, men SD aer ett saadant stolpskott i debatten att SD motverkar sitt eget syfte anser jag.

  Jag aer personligen skeptisk till invandring, men av helt andra skael aen SD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s