Bort med pedofilerna ur Piratpartiet INNAN valet!

Bort med pedofiler ur Piratpartiets ledning!

Om Piratpartiet ska ha en chans i valet borde ni medlemmar i Piratpartiet ta tag i detta snarast! Hade inte www.aktivdemokrati.se funnits hade jag kanske varit en enveten medlem i Piratpartiet och jag lovar att jag INTE hade accepterat Richard Falkvinge som ledare.

Om inte annat borde ni ta pedofildebatten med media INNAN valet, anser jag. Annars har ni i princip gett storebror fri bana och sabbat partiet. Jag vill verkligen att Piratpartiet ska lyckas, men ha REALISM! Ha dem inte i ledningen!

F.d. moderaten Rickard Falkvinge som ledare i ett parti som sannolikt ska samarbeta med helt andra partier och ge kanske tvingas ge Alliansen korgen verkar dessutom inte heller helt rimligt.

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/06/21/kycklingvingen-falkvinge-valkomnar-pedofiler-i-skamtpartiet/

http://kentekeroth.se/2009/06/21/piratpartiet-valkomnar-pedofiler/

http://surabloggen.wordpress.com/2009/06/21/piratpartiet-samarbetar-med-pedofiler/

http://patrikohlsson.wordpress.com/2009/06/21/piratpartiet-valkomnar-pedofiler/

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/28/piratpartiet-inte-i-fas-med-sina-sympatisorer

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om saker som är värda att ges en knuff upp i bloggportalerna

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

31 kommentarer till Bort med pedofilerna ur Piratpartiet INNAN valet!

 1. bitbybit skriver:

  hej, varför tror du att ett svenskt parti har något att göra med vilka som sitter i ledningen får ett tyskt parti?

  Det skulle vara som att svenska socilademokrater skulle bestämma vilka som sitter i det tyska socialdemokratiska partiets ledning.

  Snyggt försök till svartmålning, men lite utanför mål, sverige ligger ett par mil norrut från där du siktar.

 2. Grå skriver:

  Nu räcker det. Så länge MrPerfect72 är med i Aktiv Demokrati så glöm min hjälp.

  Det är inte snyggt att försöka vinkla en persons privata åsikter om att en 14-åring själv borde kunna få avgöra om denna vill ha sex eller ej, till att personen som tycker det är pedofil. Ett sådant påstående kan till och med vara åtalbart som förtal, även om jag starkt tvivlar på att någon från PP skulle gå vidare med det.

  Sedan har du missat att den tyske piratpartisten inte dömts för något brott, och alltså FÅR inte tyska Piratenpartei upphäva dennes medlemskap. Om en politiker i ett annat land skulle ansluta sig till det landets motsvarighet till AD och politikern anklagades för något. Skulle då svenska AD hållas ansvariga? Knappast.

  • Snälla Grå, ett direktdemokratiskt parti har ingen politisk koppling till vad enskilda medlemmar tycker eller tänker.
   Det trodde jag faktiskt hade gått fram?

   Vi som blir upprörda över vad MrPerfect drar till med emellanåt kan lungt ignorera honom eftersom hans åsikter bara är just åsikter som inte kan komma att påverka det direktdemokratiska partiets politik mer än våra egna, personliga åsikter.

   Tyvärr gäller ju inte motsvarande för en ledare av ett parti av den traditionella sorten, där en partiledare ges mandat att t.ex förhandla med andra politiker, och med automatik ges mer utrymme för att torgföra det han/hon finner lämpligt.

   Följaktligen har PPs partiledares åsikter och egenskaper betydligt mer betydelse än varje annan medlems i ett direktdemokratiskt parti som AD.

   Om du bara lyckas hitta en enda medlem till i AD som håller med dig, så kör ni ju över MrPerfect precis som du behagar.
   Lite skillnad mot hur det fungerar i PP vad?

 3. MrPerfect var tidigare väldigt ivrig på att ”försöka” slå ihop PP med AD. Men det fanns inget intresse hos PPs medlemmar.

  För att vara riktigt ärlig så tycker jag att det här projektet (läs AD) inte ens ställer upp på sina egna normer. Man förespråkar direktdemokrati, men i tidigare omröstningar man haft på den här sidan (som jag antar ska vara en slags simulering av det man tänkt sig bedriva) har man t.o.m haft otroligt vinklade omröstningar och inlägg. Det är inte direktdemokrati.

  När det kommer till själva saken så har det här debatterat när det var aktuellt. Saken är som ovanstående talare skriver att Ricks åsikter är inte synonyma med paritets. Sen undrar jag varför du tar upp det nu flera månader efter att debatten var aktuell. Man kan ju också notera att du bara länkar till Sverigedemokratiska bloggar, varför?

  • MrPerfect72 skriver:

   Nej, mina privata opinionsundersoekningar i mina bloggposter ingaar inte partiets valsystem, och gillar man inte formuleringarna kan man kommentera utan att bli redigerad.

 4. Patrik Ohlsson skriver:

  För en pedofil måste det vara självklart att rösta på Piratpartiet. Med den ”frihet” det partiet förespråkar på internet, d.v.s. total anarki, så kan de ju idka sina sjuka drifter ostört och ostraffat.

  Jag vet inte varför ”aktivdemokrati” länkar till såpass många SD-bloggar, men han (hon) är välkommen att så göra. Det är väl vi som är tydligast vad gäller att dra Piratpartiet ordentligt i örat i den här frågan, det är förmodligen därför.

  Grå:

  ”inte dömts för något brott, och alltså FÅR inte tyska Piratenpartei upphäva dennes medlemskap”

  Mycket intressant. Det innebär bl.a. att partier kan kuppas hur lätt som helst, av vem som helst. Har du någon källa till att partier i Tyskland inte får bestämma vem de vill ha som medlemmar?

 5. Jan skriver:

  Hej Patrik Ohlsson…

  Första gången jag sett nån nämna ”total anarki” av alla som kommenterat PP i hela världen!

  Grattis!!

  Ingen i hela världen har nånsin uppfattat det du sa o att PP skulle NÅNSIN nämnt det…så som sagt…Harden äran.

  (Ett av kraven från PP ÄR ju att tex en pedofil SKA kunna jagas på nätet…men INTE att ALLA ska övervakas pga det…)

  Jan

 6. mrperfect72 skriver:

  Jag ger kaengor till alla etablerade odemokratiska partierna aeven till SD saa det smaeller i andra artiklar.

  En soekning paa google.com dessa bloggar i sakfraagan. Att de kommer fraan SD laegger jag ingen vikt vid. Invandringsfientlighet och pedofili aer tvaa helt olika saker.

  Anledningen att jag luftar problemet aer att jag sympatiserar med PP i partiets uttalade sakfraagor och jag vill inte att andra partier ska slita fram pedofilkortet i valroerelsen och ge roesterna till SD i ren foertvivlan.

  …ja aa saa vill jag ju att massvis med balanserade individer ska ta oever http://www.aktivdemokrati.se direktdemokratiskt saa det blir naagon djaevla ordning paa Sverige.

 7. St. Augustin skriver:

  Att vara pedofil är inget konstigt, folk har olika läggningar och om man accepterar homosexuella följer det att man även bör acceptera pedofiler. Svårare än så är det inte.

  • Magnusgus@AD skriver:

   Det där är ett mkt tveksamt påstående, eftersom pedofili är olagligt till skillnad från homosexualitet.
   Eller vill du även legalisera pedofili?
   Eller kanske kriminalisera homosexualitet (igen)?

 8. HDR-fotografen skriver:

  Hej Magnus.
  Hitta lagtexten där det står att det är förbjudet med pedofili.

 9. Magnusgus@AD skriver:

  Eeh..
  Sexuellt utnyttjande av under[riga.
  Eller pratar vi inte om det….?

  • mrperfect72 skriver:

   Pedofili aer att vara sexuellt dragen till barn och aer en psykisk stoerning. Om pedofilen inte utfoer sina fantasier, vilket de flesta av oss inte goer med vaara extrema fantasier, saa aer det ok att vara pedofil aeven om det kan vara en smula obehagligt att kaenna till om en individ i grannskapet (eller i sitt politiska parti).

   Om du upprepat droemmer och fantiserar om att ha sex med en 14-aaring aer du pedofil, anser jag, och foereslaar du att lagen ska aendras saa du kan goera detta lagligt skulle jag definitivt betrakta dig som en farlig pedofil, speciellt om du aer avsevaert mycket aeldre aen offret du aemnar lura in i en alltfoer tidig debut.

   Foer mig personligen gaar det en absolut mental graens vid 18 och helst foeredrar jag jaemnaariga partners och det handlar egentligen inte om det yttre, utom om den inre utvecklingsnivaan och kunskapsnivaan.

 10. HDR-fotografen skriver:

  Som mrperfect72 säger, pedofili och Sexuellt utnyttjande av underåriga är inte samma sak.

  • Magnusgus@AD skriver:

   OK, det kan jag väl hålla med om, men å andra sidan ser jag inte det som berättigat att ha sex med en 14-åring, oavsett partitillhörighet, det är ju det som är det viktiga.

   Och har man ett representativt parti som PP, så ska man kunna ställa högre krav på ledande individer, än på andra medborgare eller vanliga medlemmar i ett direktdemokratiskt parti, som AD.
   Men det har du kanske inte tänkt på?

 11. HDR-fotografen skriver:

  Mitt krav på en partiledare är att denne ska vara ärlig, och hittills har Falkvinge lyckats bra med det.
  Att Falkvinge tycker det är okej att ha sexdebut vid 14½ och du tycker att 15 är lagom struntar jag faktiskt i.

  • Josef Boberg skriver:

   Bl a RFSU ”tutar” ju numera om det här med barns medfödda rätt till sin egen naturlig barnsexualitet HÄR, HÄR och ej minst HÄR.

   Så måhända kommer det att bli så om några generationer ifrån nu – att det blir OK också för naturlig barnsexualitet, kanske… 💡

   Wi som då fortfarande andas får se… – hälsar Josef B. 8)

  • MrPerfect72 skriver:

   Att naagon aer aerlig med pedofili och basunerar ut den tycker jag aer en aning maerkligt. Vad skulle det egentliga syftet vara med att svaerta ner Piratpartiet med detta? En medveten plan?

   Aennu maerkligare blir det naer man som pedofil boerjar proppsa foer att minska byxmyndigaaldern foer barn. Syftet? Har den gamle fule gubben med nackvridning spanat in ett nytt barn-offer i grannskapet eller paa Internet? Eller aer det som sagt bara en plan av moderaterna foer att saenka motstaandet mot FRA? Det tror jag personligen.

   Fantisera aer en sak, men driva lagaendringar som dessa? Det aer snuskigt, anser jag. Bort med fanskap som dessa ur styrelserna aatminstone och haall ett vakande oega paa dessa individer!

   Skulle vara bra t.o.m. att rigga lite faellor foer pedofilerna att stampa in i saa man kan laasa in dem foer laang behandling.

  • Magnusgus@AD skriver:

   Var och en får ju tycka vad hen vill.
   Men du ska inte förvänta dig att detta, och andra pikanterier, inte kommer att användas emot PP (och andra traditionellt uppbyggda partier) i valrörelsen.
   Det enklaste sättet att bli av med det här problemet (eftersom snart sagt alla har något som kvällspressen eller etablissemanget kan komma att försöka skrämmas med),
   är att inte ha någon partielit som de etablerade partierna utan sitället ge all reell makt till medlemmarna.
   Men det vill ni ju inte ändra i PP…
   Gör som ni vill, ”but U have been warned”…

 12. HDR-fotografen skriver:

  ”Skulle vara bra t.o.m. att rigga lite faellor foer pedofilerna att stampa in i saa man kan laasa in dem foer laang behandling.”

  Gå ut på chat.snyggast.se, välj nickname jenny12, invänta männens olika förslag mm och gå över till msn. Därefter skickar du över en trojan eller ännu enklare en keylogger, givetvis dold som en bild på jenny12.
  Guide finns här:
  https://www.flashback.info/showthread.php?t=466163
  Att skicka informationen till en ftp är lättare än till en mejl.

  Du behöver inte ens göra det anonymt, dvs via TOR eller någon annans trådlösa nät. Ingen som försöker utnyttja någon sexuellt som kommer anmäla dig för dataintrång så länge du inte blandar in dödshot/utpressning.

 13. Josef Boberg skriver:

  MrPerfekt – handen på hjärtat – är Du själv fullt ut nöjd med ”Ditt strå till stacken” – för en tidigare potentiellt fullt ut möjlig valsamverkan med PP som dragplåster – där AD var tänkt som en del – för att kunna bli ett litet, men dock, riksdagsparti efter valet 2010 ❓ – undrar Josef B.

  PS. Fototurné runtom landet, På turné runt i Sverige med Piratpartiet DS.

 14. Ping: Pedofilpartiet vs. Piratpartiet « Aktivdemokrati's blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s