Alla partier kommer samarbeta med SD

Alla partier kommer samarbeta med SD om partiet kommer in eftersom det i beslutande församling alltid handlar om sakfrågor och majoritetsbeslut av de personer som blivit invalda. Det gäller även smygrasister inom de etablerade partierna.

…OCH det gäller även för det direktdemokratiska partiet http://www.aktivdemokrati.se som måste se till att på olika sätt upprätthålla direktdemokratin inom partiet och inte kan neka någon att delta som följer Sveriges lagar och partiets regler.

Dessutom KAN faktiskt Sverige regeras med en minoritetsregering och vetifan om inte det är bättre än att politiken far än hit och än dit och ner i diket med Alliansens extrema budgetunderskott eller Socialdemokraternas överbeskattning av ett land som befinner sig i EUs konkurrensspiral till döds.

Jag undrar: – Var finns balansen i politiken?

Jag vill att det ska bli någon djävla ordning på Sverige.

Visserligen kan en fortsatt obalans mellan folkets åsikt och politikernas åsikt komma att stärka Sverigedemokraterna ytterligare, eftersom de inte bara fungerar som främlingsfientligt alternativ, men också som uppsamlingsplats för de som generellt är missnöjda med förd politik I de andra partierna.

Att SD utger sig att vara “Svenska” och “demokrater” är precis lika tragikomiskt som att Socialdemokraterna antyder att de aer “socialister” och “demokrater”. Anti-muslim-partiet och Politikeradel-partiet vore bättre namn på dessa karikatyrer.

Det är först när folk upptäcker att fler välkammade politiker i slips och kostym inte är svaret som www.aktivdemokrati.se kommer ha en chans.

Det finns ingen anledning att vara mer rädd för SD än något annat parti.

Det finns ingen anledning att svara med snuttigull-extremism för att SD har en extrem hålling i invandringsfrågan, men så fungerar den politiska idiotin på alla områden verkar det.

Om man vill ge folk ett gångbart alternativ till SD vad gäller missnöje så gäller det att hitta ett effektivt valsamarbete som ex.  denna artikel beskriver: Ny slags allians möjlig 2010

Mitt tips är att man försöker ta allt med balans, för då kommer man vinna debatten, om man nu vill vinna folkets röst och det vill jag.

Finn en politiker i http://www.aktivdemokrati som du gillar! – Rösta, så det blir någon djävla ordning på Sverige! De etablerade partierna duger inte. De är helt enkelt alltför odemokratiska okunniga och obalanserade enligt min mening.

Sydsvenska Dagbladet – Tänkbart samarbete mellan M och Sverigedemokraternan.

DN- Malmömoderaterna dementerar främlingsfientlighet.

Aftonbladet – Staffan Appelros tar tillbaka yttrandet.

Nyheter24.se

Fler bloggare om händelsen:

Peter Andersson

Kent Perssons

Amanda Brihet

Mina moderata karameller

Sofia Arkelsten

Johan Ulvenlöv

Krassman

Johan Westerholm

Robert Noord

Läs mer intressant! Massvis med fler bloggare har åsikter om ex. politik, Sverigedemokraterna, val 2010, moderaterna

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Alla partier kommer samarbeta med SD

 1. alltidaldrig skriver:

  inte alls tokigt

 2. gotiskaklubben skriver:

  Det bästa vore om man byggde enskilda lokaler till Sverigedemokraterna i kommunalfullmäktige. Så att seriösa politiker slapp se dom mer än nödvändigt.

  Alla SDare skulle fan tvingas att bära sin löjliga blåsippa på kavajkragen så att alla visste att det var ”en sån där SD-are”.

  Om en vanlig politiker ens tilltalade en SD-are skulle han/hon uteslutas ur den egna partiet.

  Daltet med rasisterna måste upphöra! Fy usch!

  • mrperfect72 skriver:

   🙂 Nja… Det vore vael aendaa en smula odemokratiskt, anser jag.

   Att ignorera folkviljan aer absolut ingen vaeg bort fraan elaendet, tvaert om. Ju mer man ignorerar folks kaenslor desto mer foerstaerks kaenslorna.

   Vi maaste tala om det vi aer oeniga om och finna en balanserad vaeg som vi alla kan vara ganska eniga om. Folk maaste kaenna att de kan paaverka politiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s