Helt korrekt, Per Gharton. Wikipedia är odemokratiskt

Korrekt, Per Gharton. Wikipedia fungerar inte demokratiskt. Redigeringskrigen av inhyrda politruker har gjort att jag definitivt betraktar Wikipedias artiklar med stor skepsis.

Man kan använda Wikipedias artiklar ganska okritiskt när man vill ta fram obetydligheter som insekter, svampsorter eller rosa byggnader i Argentina, men knappast till något som har politisk laddning.

MEN som tur är så finns det en diskussionsflik i Wikipedia. Det gör det hela en aning mindre tragikomiskt för den som är intelligent nog att klicka på diskussionsflikarna.

Det är helt enkelt så att politrukerna på Wikipedia är skrajsna för att du ska bli intresserad av alternativ till deras korrupta politik och finna ex. ordet direktdemokrati. Därför har man gjort språket konstigt och svårtillgängligt om flera ord. Det är en medvetan plan.

För att förhindra att någon ska hitta rätt genom Wikpedia har man ex. raderat en liten grupp länkar till direktdemokratiska partier i slutet av artikeln om direktdemokrati (Demoex.net, Knivsta.nu och www.aktivdemokrati.se).

I rädsla över att folket ska hitta fram till mer demokrati beslutade politrukerna vidare att radera http://www.aktivdemokrati.se som enskild artikel och beslutade att gruppera http://www.aktivdemokrati.se tillsammans med tomtens partier och andra mindre irrelevanta och virriga partier, trots att partiet skapats av mycket duktiga och intelligenta ingenjörer med högt IQ.

Samtidigt tog man ex. Unika partiet och Kalle Anka partiet och grupperade dessa partier som ”mer kända” småpartier.

– Kommer ni ihåg hur media lyfte fram ”Unika Partiet” i förra valet?

Jag anser att man medvetet lurade in en kvinna som inte var påläst inom politik att utgöra ett alternativ. Anledningen är tydlig. Politrukerna jobbar tillsammans med sin självstyrda media med att göra politiskt okunniga alternativ som ex. ”Unika Partiet” till de partier som ska utgöra de enda alternativen till politikeradelns egna alternativ i mediabruset.

Linda Rosing, var bara en bricka i spelet. Om hon ens var medveten om detta vet jag ej, men jag tyckte synd om henne. De som lurat upp henne i detta sammanhang borde ha en riktig lusing.

I detta fall är det Liberal, Borgerlig och Socialdemokratisk-politikeradel i helig förening mot verkligt folkinflytande. Jag ger mig fan på att ledarskapet i Fi, SD och PP är en del av spelet. Om man tittar på spektaklet med viss distans blir det logiskt.

Jämställdhet som är viktigt betecknar mainstreammedia som lesbiskt indirekt i sin egna media. Detta genom att fokusera på lesbiska individer i sin rapportering. Återhållsamhet med invandring betecknas som rasism och skydd mot övervakning kommer sannolikt betecknas som pedofili.

Partiledarna för dessa partier verkar vara köpta för att inte ge dessa viktiga inslag relevans och ledarna för partierna lyckas på något märkligt sätt aldrig samarbeta. Varför? Jag tror att de är politiska agenter utsända av de befintliga partierna för att söndra.

Publiceringen av diverse opinionsundersökningar där folket har att välja mellan de mest kända alternativen gör man givetvis regelbundet. Det faktum att folket vill ha mer demokrati, gå ur EU och ha mindre politikeradel redovisas aldrig. Det ljugs hejvilt.

Enda vägen till ett nytt Wikipedia med stil vore att ha medlemsregistrering och demokratiska beslut i så stor konsensus som möjligt enligt http://www.aktivdemokrati.se’s modell.

Rösta på www.aktivdemokrati.se i valet och hjälp oss genom att donera eller att programmera en verkligt demokratisk wiki som kan ersätta det kaos som nu råder på Wikipedia!

Låt oss få någon djävla ordning på Sverige!

Och om undrande undrar…. Jag dricker inte alkohol och tar inte heller droger och mitt IQ=135.

Wikipedia – en skendemokrati
Talmannen uppmanas rätta Wikipedia

http://jiddra.blogspot.com/2009/11/rattfyllon-gillar-inte-wikipedia.html

http://gayglobetrotterviews.blogspot.com/2009/11/wikipedia-akta-demokrati.html

http://www.backendmedia.se/2009/11/09/kallkritik-wikipedia/

http://www.usablogg.org/2009/11/09/per-gahrton-och-wikipedian-en-ny-demokratisk-teknologi-som-speglar-verkligheten/

http://aktivdemokrati.wordpress.com/2009/09/23/det-smutsiga-wikipedia-kriget/

http://www.makthavare.se/2009/11/10/wiki-att-lita-pa/

http://yelah.net/articles/kommentar200704232

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om saker som är värda att ges en knuff upp i bloggportalerna

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s