Citat av Israels f.d. premiärminister

Delningen av Palestina är olaglig. Den kommer aldrig att erkännas …. Jerusalem var och kommer för alltid att vara vår huvudstad. Eretz Israel kommer att återställas till Israels folk. Alltihop. Och för alltid.

Menachem Begin, Israels premiärminister 1977 – 1983, dagen efter FN röstade om delning av Palestina.

Källa: http://www.monabaker.com/quotes.htm

(och det finns fler intressanta citat)

http://www.dn.se/nyheter/varlden/israel-anklagar-sverige-for-kupp-1.994445

Delningen av Palestina är olaglig. Det kommer aldrig att erkännas …. Jerusalem och kommer för alltid att vara vår huvudstad. Eretz Israel kommer att återställas till Israels folk. Alltihop. Och för alltid.
Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Citat av Israels f.d. premiärminister

 1. eva skriver:

  Araber kan bo i Jerusalem, men det är Israels huvudstad.
  Att dela Jerusalem eller skära av Jerusalem från Israel är att göra landet oförsvarsbart. Det är ett steg i arabernas ständiga mål att skjuta israel in i medelhavet.

  Jordanien har nu tydligen 80% palestinier och en palestinsk drottning.Så är det inte en palestinsk stat? Är Amman kanske en
  palestinsk huvudstad hellre än Jerusalem som aldrig varit en palestinsk huvudstad?

  Var det inte så, överenskommet i brev mellan landets ledare, palestinska och israeliska ,att Israel skulle behålla 10 % av Västbanken när de gav upp Gaza?

  Israel utgör en sjättedel av en procent av MÖ, som med Iran undantaget är befolkat av araber.Palestina är en grupp araber som till största delen härstammar från andra omgivande arabiska länder.
  Arabien har utstött alla judar från sina respektiva länder och skapade flyktingproblemet för att inte ha en judisk stat i området.

  Inga judar är välkomna i arabiska stater. USA använder amerikanska
  skattepengar för ta bort alla judiska skyltar på Västbanken. Jordanien har börjat ta bort medborgliga rättigher för palestinier.

 2. Josef Boberg skriver:

  Det här området har varit de globala (video 3 tim 35 min) Makt- ”lekstuga” sedan 1940-talet = det har ALDRIG handlat om motsättningar mellan vanligt folk (= icke extremt hjärnförsmutsade) ❗ – VET Josef B.

 3. mrperfect72 skriver:

  Hej Josef!
  Gillde laangfilmen om Federal reserve. http://video.google.com/videoplay?docid=-515319560256183936# Jag betraktar verkligen dollar som papper i dagslaeget.

  Att det sitter i haenderna av ett faatal familjer verkar logiskt. tack foer intressant laenk: http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/index.htm

  Att de skulle vara satanister och ha andra saker foer sig ser jag som tveksamt dock.

  • Josef Boberg skriver:

   Är ej att åderlåta t ex ”tredje världen” ekonomiskt – så att miljoner MedMänniskor varje dag helt i onödan lider pin och dör – en form av ”satanism” (= vilken ”riktig” satanism kan vara värre :?:) – undrar Josef B.

   • mrperfect72 skriver:

    Jag tror att det aer vanlig raedsla som ibland leder till girighet och rasism, men den girige kommer alltid vara fattig saa jag tycker helt enkelt synd om de som vill foerslava Afrika eller uppraetthaalla apartheid i Palestina.

    Jag tror att man behaaller sin kraft genom att fokusera paa att goera gott paa ett balanserat saett, att vara konstruktiv och positiv. Det kommer gillas av folket. Trovaerdighet. Inte David Ickes oedlor och satanism.

    Dessa saker kan motverka vad vi vill aastadkomma, tror jag.

    Daerfoer aer det baettre att istaellet beskriva verkligheten med fakta och hur man vill foeraendra den paa ett positivt sett. Jag kommer sprida den laanga filmen, http://video.google.com/videoplay?docid=-515319560256183936# Den aer intressant. Bra historisk beskrivning och bra tips om vaerdet av silvermynt paa slutet.

    MEN den saknar dock en viktig del anser jag, naemligen, diskussionen om hur vi rent konkret ska faa in ett vettigt system paa ett bra vis.

    Jag tror att av de maenniskor som accumulerat rikedom kan maanga ha en oenskan om att vara en positiv kraft foer den haer planeten och hjaelpa oss att raedda den.

    Foer en sak vet jag. Maenniskor har potential att utvecklas.
    Hur mycket ont man aen har gjort kan man endast goera gott eller ont i nuet. Den som goer gott i nuet maar gott.

    Alla doer en dag. Daerfoer finns det ingen anledning att vara raedd. Doe som en god maenniska aelskad av alla! Gaa till historien som den som infoerde politik som ledde oss raett paa ett humanistiskt vis och bli aelskad av alla!

    Den som har mest pengar paa banken naer han doer vinner INTE! Den som goer gott och maar gott stoerre delen av sitt liv har definitivt vunnit. 🙂

   • Josef Boberg skriver:

    Jo… – Martin – så sant som det är tänkt och skrivet ovan, verkligen… 💡 – tycker Josef B. 🙄

   • Josef Boberg skriver:

    …lite om rädslan som sådan HÄR

 4. mrperfect72 skriver:

  Tack Josef!
  Trevligt. Intressant och upplysande. 🙂

  The Unifying Scripture:
  http://www.aktivdemokrati.se/AD-forum/viewtopic.php?f=14&t=661

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s