Det ligger en hund begraven i demokratin

Visst. Jag är socialist, men framför allt demokrat. Så om ni värderar ordet demokrati så vill jag att ni ska lyssna nu. Det aer viktigt. Jag accepterar kapitalism i balans med socialism.

MEN korruptionen måste stoppas innan den förstör demokratin, skapar krig och gör oss sjuka med flit!

Det verkar som om läkemedelsmaffian härjar fritt och våra medier verkar helt med på att skrämma skiten ur folk med svininfluensan. Kan det vara bruna kuvert under bordet som är orsaken?

Cows with buckets on their heads beeing warned about a conspiracy

Cows with buckets on their heads being warned about a conspiracy

En annan sak som bekymrar mig är nya rekordsiffror för Sverigedemokraterna igen. Jag tror att de flesta av oss kan känna den bruna lukten av fascism. Det är tyvärr så folk utan politisk kunskap visar sitt missnöje. De fick givetvis inte kunskapen om www.aktivdemokrati.se, partiet med 33% av folkets stöd? Varför inte det? Tragiskt för demokratin.

Var fick Berlusconi, Sarkosy och Sverigedemokraterna sina slantar att driva sin gemensamma agenda? Vill Reinfeldt, som verkar vara kompisar med Sarkosy, nu ha en del av dessa slantar? Reinfeldt har i vart fall inga kommentarer om Vellingemoderaterna än, verkar det. Varför? Det luktar brunt. Hela Alliansen blir ju brun!

Carl Bildt reser runt och pratar med…. Ja, vilka pratar han med egentligen? Vad har han för agenda? Kanske en socialistslyngel vet? Ja, jag vet inte själv, men jag har mina teorier att det hanlar om att tjäna pengar på fred…. eller ska vi kanske kalla det krig och mutor.

Kan det vara ett nytt fascistiskt EU som ska skapas eller en helt fascistisk värld? Inte helt omöjligt. Kolla in dessa långa dokumentärer och ta inte slutsatserna för sanning, tänk själv, men titta på vissa intressanta fakta och citat!

Det finns fler mysko prylar. Folk som dansar utklädda till araber och ”dokumenterar” när world trade center rasar OCH sedan friges, JA FIRIGES! I TV-intervju yppar de att de hade till uppgift att dokumentera händelsen. Vem gynnades av 9/11? Hmm… Intressant.

Socialdemokraterna vill in i EU. Ja, inte medlemmarna, som verkar tappa sugen, men politikeradeln. Har demokratin redan kapats? Utesluter politikeradeln i SSU medlemmar med ”fel” tankar ur partiet? Vi har kanske inte demokrati längre? Kanske det bara är ett spel för oss genom korrumperad media?

Och hur i helsikee ska man kan kunna föra en socialdemokratisk politik a la Olof Palme i EU? – Det kan man inte. Det har kanske en del av de gamla medlemmarna fattat, men de har nog gett upp eller missnöjesröstar. Lika lite kan man föra en bra miljöpolitik i EU, men det har vare sig Vänsterpartiet eller Miljöpartiet fattat riktigt för då hade de krävt en ny folkomröstning. EU är ett projekt för de rika att bli rikare. Men varför sitter folket och folkliga politiker stilla i båten?

Det är mysko att Berlusconi och Reinfeldt har samma tanke som socialdemokraterna om EU. EU är kuckelimuck, myspys och helballt. Vill inte du vara med i samma gäng som Zarkosi och Berlusconi?

Eller är det jag som helt enkelt har inte fått vaccinering mot att reagera och därför gått med i det direktdemokratiska partiet www.aktivdemokrati.se ?

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om saker som är värda att ges en knuff upp i bloggportalerna!

http://svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3817561.svd

http://www.dn.se/nyheter/valet2010/nya-rekordsiffror-for-sd-1.997324

http://claeskrantz.se/arkivet/4612

http://aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article6146989.ab

Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Det ligger en hund begraven i demokratin

 1. Allah skriver:

  Så typiskt vänstern Du oroar dig över att Sd ökar. Vet du varför dom ökar? För de till skillnad ifrån dig och många andra lever i en annan verklighet. De har vågat se samhället och de problem som finns.

  7 klövern flyr undan sin enga mardröm.

  Politisk kunskap haha Ännu ett elittänkande. SEn när krävdes det specialutbildning för att analysera verkligheten? De som jobbar inom politik idag har knappast själva varit i verkligheten, vissa har aldrig ens haft ett riktigt jobb.

  Tycker du ska syna igenom min blogg, och se vad det är jag varnar för. När jag gör det är jag rasist, men nu när S gör det, vad är det då?

  http://allahuakbar.se/wordpress/?p=3165

  Vänstern har helt tappat greppet om allt. Enda sättet för er att klara detta är att ljuga ännu mer.

  • mrperfect72 skriver:

   Sossar och andra aer smarta. De laater sina invandrare goera utspelen i invandringsfraagor. Naer en vaelkamad Jimmie i slips goer det och pratar om ”Svenska vaerderingar” och ”kristna vaerderingar” blir det direkt en accossiation med stinkande brunt.

 2. Olle skriver:

  Första halvåret 2009 invandrade 49401 personer till Sverige.
  http://migrationsverket.se/pdffiler/statistik/halvar/tab3_oversikt.pdf

  Jag kommer att tänka på en affisch med en fet rubrik jag såg på stan en gång (jag tror den handlade om miljön). Det stod ”Tänk själv för helvete”.

  • mrperfect72 skriver:

   Ja. Det var en bra slogan. Jag tycker det kunde vara mindre invandring till Sverige. De flesta tycker nog det, tror jag. Om inte SD var ett saadant korkat parti, med korkade argument, hade jag kanske roestat paa SD av den anledningen. Nu blir det roestning paa mig sjaelv genom http://www.aktivdemokrati.se

 3. suka skriver:

  Politik är inte bara fina ord strössel med skattepengar. politik för vanliga ”politiskt okunniga” människor är deras vardagsverklighet.
  Det man inom svenska vänstern har gjort i de senaste decennierna är att just nedvärdera de politiskt okunniga människorna. Som om deras åsikter bara är en tillfällig sinnesförvirring för att morgonmjölken var slut och det måste skyllas på någon.

  Denna förminskning av människors åsikter är exakt det som driver dem i SD´s fålla. Nu när SD har fått medvind så står vänstern handfallen över att många av verkligheten slitit sig loss från de mentala bojorna som de blivit indoktrinerade med.
  Det enda som då återstår är att demonisera motståndaren.

  För skulle vänstern ens våga tänka tanken att invandringspolitiken (i form av massinvandring) kanske inte är så lyckad så skulle de för sig själva kanske ifrågasätta hela idén med socialismen. Det är aldrig trevligt att upptäcka att ens världsbild rämnar.
  Därför fortsätter denna nazistfobi styra debatten.

  • mrperfect72 skriver:

   Jag aer socialist och jag aer skeptisk till invandring och jag saetter inte staemplar paa mig sjaelv som ”svenska vaerderingar” eller ”kristna vaerderingar”.

   Det finns bara extremt enfaldiga alternativ i politiken. Det aer daerfoer jag roestar paa mig sjaelv genom http://www.aktivdemokrati.se

   De etablerade partierna duger inte. Inte heller det toppstyrda Sverigedemokraterna duger.

 4. Magnusgus@AD skriver:

  ”Politisk kunskap haha Ännu ett elittänkande. SEn när krävdes det specialutbildning för att analysera verkligheten? De som jobbar inom politik idag har knappast själva varit i verkligheten, vissa har aldrig ens haft ett riktigt jobb.”

  Det kan du ha rätt i, Allah, men politisk kunskap är inte annat än vad du själv vill det ska vara.
  All makt utgår från- dig själv.
  Att som SD:s anhängare flytta den till en ny elit i form av SD:s partistyrelse är ingen lösning, utan ett problem.
  En annan sorts ”folkrörelse” som ändå slutar med nya priviligerade strukturer som snart glömmer sina väljare.
  När ska svensken sluta gnälla över överheten, knyta näven i fickan över detta av alla så kända faktum, och ta saken i egna händer istället?
  Men då kanske det inte blir så mkt av med rashetsen, utan mer om hur vi ska ha det med skatterna, sjukvården, miljön och skolan t.ex.?

  Det är nämligen det som är politik, inte att diskutera vem som är skyldig till merparten av allt elände här i Sverige. Och det är jag övertygad om att en klar majoritet av svenskarna tycker.

 5. mrperfect72 skriver:

  4 steg för att bli utrikesminister i en moderatregering.

 6. Ping: Satir av politiker i valet 2010 « Aktivdemokrati's blogg

 7. mrperfect72 skriver:

  En mycket intressant film om bomberna i London:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s