Dagens Vulgo Satir (Censurerad i SVD)

Intressant. Egen majoritet för rödgröna.
Jag har en minsann känsla att borgarna medvetet ställer till det för sig. Lustiga miffon.

Enligt SvD/SIFO: har ”sjukförsäkringen kostat 350 000 väljare.” Som om de inte hade kunnat räkna ut detta på egen hand. Jag tror helt enkelt att de har kul i riksdagen. He he. Säljer ut statens resurser, förvärrar budgetunderskotten, jävlas med sjukskrivna etc. Helt säkert har de ett litet smil. Mycket användbart i valrörelsen.

Eftersom ”Alliansen fruktar proteströsterna” vore det kanske helt på sin plats att låta dem fortsätta regera i ren nyfikenhet. Det jag tror de fruktar mest är nämligen att regera efter valet 2010. Personligen ser jag det som ett muntert spektakel. Likt berusade apor klänger de varann i svansen om toppjobben. Mycket lustigt.

För den okunniga massan män visar vi upp lite rika fotbollspelare som glatt deltar i maffiakontrollerade mästerskap. Fotbollstittande håller slöddret borta från politiken. Vågen!

För den okunniga massan kvinnor ojjar vi oss lite om mobbning. Det ska givetvis aldrig ställas krav på offrena att sluta med offerbeteende. Låtom oss hjälpa offrena att behålla rollen som offer. Då kan vi alla hjälpa , försvara aggressivt och känna oss som duktiga apor i flocken utan att adressera politikeradelns mobbning av hela folket. Snyggt jobbat. Kul kul. Applåd. Resterande del av massan okunniga apor kan sitta apatiskt rädda och passiva i sofforna och ojja sig.

Och nu marcheras det i en ”mäktig” marsch för klimatet. Ha ha.

10 000-tals ”mäktiga” och fredliga demonstrerar som om det kommer ha någon somhelst betydelse.

De kommer aldrig fatta, eller vilja fatta, att det endast är politisk makt som gäller, men komiskt syns det mig. Ojjojjoj. Så himla ”Groteskt om de inte får till ett avtal”. Aporna i botten av pyramiden fattar givetvis aldrig att aporna i toppen hellre skaffar lite mer kosing i sina fickor än att de räddar planeten.

Tydligen 700 gripna ”i förebyggande syfte”, säger polisen. De riktigt dumsluga aporna i uniform fattar tydligen inte de mest grundläggande principerna i en demokrati.

De vilda unga anarkist-aporna spinner loss i syfte att impa för sina radikala flickvänner, ingen blir dock imponerad, men i EU-politikens kölvatten, dvs. arbetslöshet, och med sanslös mängd dumhets-datorspel, har de, dumma som de nu blivit, givetvis inte lyckats fundera ut hur man gör en riktig revolution. Vet de ens vem Che Guevara är? Kan de ens läsa?

Det är inte utan att småle man läser om de futila ideerna om temperaturtak.

Om bara de dumma korrumperade aporna i maffia-toppen fattat galoppen hade vi inte ens behövt diskutera om ”Global ökning till mellan 1,5 och 2 grader.” Lösningen är enkel och politisk, men när aporna i bottnen ständigt röstar på maffiakontrollerade partiledar-apor i toppen som manar till tillväxt av ekonomin kommer vi givetvis ingen vart. Det blir bara tragikomiskt.

Givetvis kan vi aldrig få nog av dumma apor som täcker planetens yta och som konsumerar in absurdum. Inför avelstationer och se till att de skaffar ungar som är riktigt djävla korkade och vill bo i lyxvillor och ha en SUV utanför dörren! Det blir bra för tillväxten. Och vill de inte skaffa nya idioter kan vi alltid importera från utlandet. Huvudsaken att de har idiotiska saker för sig.

De redan rika aporna gynnar givetvis de redan rika aporna i klimatfrågan. Någon förvånad apa i församlingen? …MEN…rika apor i blågula träningsoveraller kan minsann ge 8 miljarder kronor till fattiga länders korrumperade regimer och Nio av tio blågula apor vill betala för att stoppa uppvärmningen…EGENTLIGEN. Flaggviftning!

Låt oss nu glatt flaggvifta om att vi hasat sten på is mot Schweiz. Skoj, skoj. Vi e bäst.

Blir du deprimerad av att vara en dum apa utan syfte och mål i livet? Här är fler receptet som gör att du kan stoppa dig knökfull av mat!

Och den som är mörk i huden ska man givetvis inte lita på som vit apa. jag vet själv hur satans otrogen jag blir när jag får lite brun hud på Mallis. Vem vill inte hoppa på ett luder som pippat runt till högstbjudande gamla stofiler med viagra-bralla. Jag vill se Bill Clinton tipsa Tiger Woods i Oprah’s show, eller varför inte Jerry Springer. ”Ding-dong” så kommer ludret in. Då skulle apan i mig bli lycklig. Då kan politikerna göra vad de vill med min plånbok.

Tigern ”kommer” tillbaka i vår” …med vårkänslor?

Göran Zachrisson: ”Han kan nog inte hålla sig borta” ….från prostituerade?

Thomas Tynander: ”Jag kan inte se hur Tiger Woods kan återvända till en golfbana” …men kanske han kan trä på ett ventilgummi på järnettan och lattja med Ladyboys i Bangkok?

Ajaj. Nu är kvinnorna purkna. Vi visar en kvinna med puffra. Den skulle den lilla våldsamma apan haft med sig när hon fick veta att Tigern hade doppat Woody i fel apa!

Och vill du inte se skiten kan du alltid lulla runt och shoppa skit ingen behöver och spä på klimatkatastrofen. He he.

Nu pallar jag inte mer. Jag har haft nog med skrattsalvor idag.

Vill du ha seriositet i politiken och dina pengar? Skojjar du? Det blir ju helt humorlöst! – OK OK OK. Du har rätt. Politik ska faktiskt inte vara tragikomiskt. Tips: www.aktivdemokrati.se

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om saker som är värda att ges en knuff upp i bloggportalerna!

/ Homo Obstinatus ObservansBalans!

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dagens Vulgo Satir (Censurerad i SVD)

 1. GG skriver:

  Lysande.

 2. Josef Boberg skriver:

  Jo… – vad annat kan man göra än att skratta åt eländet + att därefter göra allt som står till buds – för att slippa en period till med BlockPolitik = BlockeringsPolitik i mitt kära fosterland Sverige = på ett eller annat sätt bidra till att det blir en ValSamverkan 2010tycker Josef B. 😉

 3. mrperfect72 skriver:

  Tiger Woods igen: Avvänjningen – ”rena skämtet”
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6583173.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s