SD strax 43% S+V blir olagligt

Det verkar som om vi sannolikt kommer få se en bojkott mot Sverigedemokraterna, vilket givetvis kommer öka SD’s möjligheter att växa. Anledningen heter finansiell härdsmälta skapad av dumt kortsiktiga ekonomer i samarbete med misstänkt korrupt politikeradel i socialdemokratin.

Stödet kommer växla mellan S+V+MP och Alliansen och i denna lustiga EU-dans kommer det politiska etablissemanget visa sin godhet genom generösare och generösare invandringspolitik samtidigt som racet mot bottnen i skattesänkningar kommer sabba välfärden.

Den ökade konkurrensen som drivs på av EU-medlemskapet kommer öka folks förtvivlan och öka SD’s mandat, kanske till 43%.

Då kommer sannolikt kommunistfobin och socialistfobin ta över totalt. Och vi kommer sannolikt se S+V+MP inburade och kanske avrättade och Alliansens elit kommer sannolikt applådera i fall det ökar tillväxten. Konstlad tillväxt kan man skapa genom krig.

Hitler valdes med 43%, inte 51%, och han behövde stöd från andra partier. Han stöttades av Det tyska nationalistiska folkpartiet (DNVP) samt det tyska centerpartiet.

Det tyska nationalistiska folkpartiet (DNVP) var ett national-konservativt parti i Tyskland. Partiet var en allians mellan det tyska konservativa partiet (motsvarande moderaterna) och en sektion av det tyska liberala partiet. (motsvarande dagens folkparti)

Denna gång kommer vi använda mulsimerna som judar.

Man stoppar inte SD med mer invandring och fattigare medborgare. Man stoppar inte SD med ett EU-projekt som ökar arbetslösheten. Man stoppar inte SD med en globalisering som dödar svenska arbetstillfällen. Man stoppar inte invandringen genom att rösta på SD.

Lösningen på denna ekvation heter givetvis www.aktivdemokrati.se. Inget annat parti kan stoppa ovanstående dumhets-beteende som jag ser det.

SVD – Bekymmer om SD blir vågmästare.

SVD – Sverigedemokraterna kommer kanske skapa kaos i riksdagen.

SVD – ”Anti-parti” kan stoppa SD

SVD – Anti-parti för att stoppa SD anses odemokratiskt

SVD – 7 av 8 säger nej till SD-koalition

SVD – Kräv SD på svar om hela politiken

Pingat på Intressant.se

MrPerfect72

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till SD strax 43% S+V blir olagligt

 1. Mr. G skriver:

  Om du hade läst mätningen hade du sett att 87 % inte ens vill samarbeta med SD.

  Men visst, det är klart att man kan måla fanan på väggen och dra ologiska historiska paralleller till för att plocka billiga politiska poäng. Det finns det många som gjort tidigare, med otäck framgång.

  • mrperfect72 skriver:

   Nu har du inte riktigt insett hur propagandamaskineriet fungerar, tror jag. De som svarar aer till storsta delen just nu i haenderna paa sittande elit.

   Naer SD vaexer till sig och problemen oekar p.g.a. den dumhetspolitik som foers, kommer en stor del av dessa 87% vara i SD’s haender.

   From wikiquote:
   http://en.wikiquote.org/wiki/Hermann_G%C3%B6ring
   ” o Interview in Göring’s cell (3 January 1946)
   Göring:
   – Why, of course, the people don’t want war. Why would some poor slob on a farm want to risk his life in a war when the best that he can get out of it is to come back to his farm in one piece. Naturally, the common people don’t want war; neither in Russia nor in England nor in America, nor for that matter in Germany. That is understood. But, after all, it is the leaders of the country who determine the policy and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy or a fascist dictatorship or a Parliament or a Communist dictatorship.

   Gilbert:
   There is one difference. In a democracy, the people have some say in the matter through their elected representatives, and in the United States only Congress can declare wars.

   Göring: Oh, that is all well and good, but, voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.”
   —-
   Inget kan stoppa fascismen och dess skraemseltaktik baettre aen just mer demokrati genom http://www.aktivdemokrati.se

   Hoppas jag ska slippa ha raett …. igen.

   Jag hade raett om EU. Folk roestade som foeretagsledningarna basunerade ut i hoegtalarna… Hade folk varit deltagande och aktiva i demokratin hade det aldrig skett. Nu fick de sparken i massvis och det har enbart foervaerrats. Annat var det paa Palmes tid. Solidaritet och 2% arbetsloeshet. Volvo var en svensk folkbil.

 2. Arni H. skriver:

  Tja, vad ska man göra då?

  SD har använt citat från Hitlers nazistparti. SD har visat att de är ett extremistparti som ljuger i debattartiklar för att skapa oppinion mot en hel religionsgrupp.

  Vilka etablerade partier kan gå ut och säga att de vill samarbeta med ett sådant parti?

  Det går självklart inte för de etablerade partierna att samarbeta med SD. De andra partierna har ju tydliga texter om allas lika värda, religionsfrihet och antirasism.

  SD har inte detta. Det går därför inte för de andra partierna att agera annorlunda.

  Jag tror däremot inte att SD:s utanförskap leder till mer röster för SD. Ärligt talat tror jag SD-väljarna är lagomt trötta på att kasta bort sina röster hela tiden. SD leder ju faktiskt ingenstans! De har nu funnits i mer än ett decennium, men de kommer inte ens in i EU-valen. Det är ett pinsamt parti som inte ens kan definiera det de skriver om som hot eller det de vill skydda. Varför rösta på ett sådant parti som helt saknar makt, helt skulle sakna makt, är en paria och dessutom inte ens kan författa ett korrekt valmanifest som är rakt och tydligt?

  • Magnusgus@AD skriver:

   Tyvärr eftersom de ännu inga andra alternativ ser.
   ”SD i riksdagen skulle röra om ordentligt i grytan!”
   Jojo, jag minns när jag röstade på NyD och var hur glad som helst på valnatten!
   Och vad fick vi se de kommande 3 åren?
   Jo, inte ngt annat än ett lydigt stödparti till regeringen, och patetiska personkonflikter efter att den där skatan tagit över i halvlek.
   Det värsta är att i SD finns inget folk om verkligen vill något, så även om personkonflikterna uteblir så kommer man inte att åstadkomma något annat än ytterligare frustration eftersom den enda lösningen man har på alla provblem är ”kasta ut dem!”.
   Detta kommer att framgår med all önskvärd tydlighet under mandatperiodenm, och sedan är SD lika stora som Nyd.

   Synd bara att folk inte hittat ett realistiskt och så mkt mer användbart protestparti istället för att missnöjesrösta på SD, nämligen Aktivdemokrati.
   Med AD i riksdagen kan alla göra sin röst hörd, och det även i andra frågor än invandring och lag och ordning.
   En verklig vitalisering av demokratin kan ta sin början istället för ytterligare 4 förtappade år med inskränkta, toppstyrda, representativa röstboskap till Moderaterna.

  • mrperfect72 skriver:

   @ Arni H.
   Jag tror att du kanske underskattar nuvarande dumhet.

   SD-väljarna roestar egentligen inte foer extrema SD med alla dum-argument, som jag ser det.

   De roestar foer foeraendring av invandringspolitiken och i synnerhet mot !!muslimer!!. Det aer tragiskt att de endast har SD som ett alternativ. Detta fullstaendigt rubbade alternativ som pusslats samman med den mycket viktigare EU-medlemskaps-fraagan.

   Att vara emot mass-invandring aer i sig inget som motsaeger att man kan hjaelpa alla vaerldens folk att frigoera sig och skapa mer demokrati i sina hemlaender.

   …MEN har man en balanserad skepsis mot invandring som metod kan man ju inte roesta paa de andra etablerade partierna alls. Man riskerar ju foer fan att bli utkastad om man ens slaepper en fjaert i aemnet.

   SD leder ju faktiskt naagonstans…. som jag antyder i artikeln.

   Anledningen att folk röstar på SD, en paria, som du skriver, aer att de inte aer delaktiga i politiken och daerfoer inte har en aning om vad de pysslar med. OCH vem tycker egentligen om dagens politik som aer ett direkt resultat av EU-medlemskapet?.

   Saa gaar det naer man tar makten fraan folket och ger den till Mona och Alliansen.
   – Nej!
   -Makten till folket genom http://www.aktivdemokrati.se !

 3. Danne skriver:

  Jag tänker rösta på SD. Dom är det enda vettiga alternativet just nu. Visst är dom inget kanonparti, men dom andra är värre just nu. Dom säger till mig vad jag får tänka och inte.

  • Magnusgus@AD skriver:

   Om du tänker efter lite så borde du komma fram till att det var precis som du folk resonerade i 30-talets Tyskland.
   Att skylla allt pa sossar, folkpartister, judar eller invandrare är inte konstruktivt utan endast ett sätt att utyttja folks uppgivenhet for sitt eget syfte.
   Varför inte ge din röst till AD istället så kan medborgarna, inkl du sjalv, utnyttja partiet och få en verklig röst rakt in i riksdagen?
   Det är ju det vi saknar idag!

 4. mrperfect72 skriver:

  Ja. Visst taenker de inte kanonbra i SD alla gaanger och man ska kanske inte kalla dem dumma. Jag anser att man maaste ha oeveernseende med att SD kan att ha lite otur ibland naer de taenker.

  De har kanske inte studerat filosofi och har kanske inte blivit uppfostrade med den empati man behoever foer att kunna leva sig in i ex. en invandrares situation.

  Det loeser man baest genom samtal, inte med vanliga partier, idioter i grupp, men med http://www.aktivdemokrati.se Det blir helt enkelt intressantare att moeta maenniskor med olika aasikter och utbyta fakta och resonemang.

  Polarisering och pajkastning leder ingen vart. Balanserade beslut aer mer intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s