Skickligt sympatiskapande för Mona Sahlin?

Aftonbladet skriver:

Därför … sprids nu uppgifterna om att hon bör petas till förmån för Margot Wallström.

Varför någon ur moderaterna skulle vilja skada Mona är ett mysterium. Hon är ju med i bilderberggruppen precis som Fredrik Reinfeldt och vill ju sannolikt bankeliten väl.

mona puffar cigg

– Nej. Det handlar nog om en medveten plan att se till att Mona Sahlin, som tillsammans med Miljöpartiet utgör ett av de borgerliga partiena på vänsterkanten, ska få så mycket sympati som möjligt.

Skuggboxningen gynnar både moderaternas agenda och socialdemokraternas elit och folket kan ännu en gång luras in i samma bilderbergfålla nämligen, EU och globalisering.

boxare med röda och blå boxhandskar

Skuggboxning med mjuka vantar

Globalisering och EU, det som den socialdemokratiska eliten gillat allt sedan Olof Palme blev mördad. Ingvar Carlson, Göran Persson och nu Mona Sahlin. Alliansen hurrar till denna högervridning, tror jag.

Denna politik går stick i stäv med traditionell socialdemokratisk politik. Demokratisk politik kommer endast med www.aktivdemokrati.se Sannolikt ger det dessutom socialism i bra balans med kapitalism. Inget annat elitistiskt parti bland etablissemanget med lydiga småpåvar kan skapa demokrati i Sverige, tror jag.

Och trodde du att V och MP skulle innebära mindre globalisering eller mindre EU-medlemskap? Varför går de i så fall inte i opposition mot socialdemokraterna i dessa frågor och ger väljarna ett verkligt alternativ? -Nej. De sitter givetvis i samma båt.

Endast ett parti av folket för folket kan återskpa demokratin. Endast du kan. Personen i spegeln. Ingen kan skapa det åt dig.

MEN tills dess du och ca 2000 individer fattar och blir en del av http://www.aktivdemokrati.se tar jag det relativt lugnt. Jag vilar som passiv medlem i www.aktivdemokrati.se.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Skickligt sympatiskapande för Mona Sahlin?

 1. Amer Al-bayya skriver:

  Kriget mot Irak,kriget mot Libanon,kriget mot Gaza,hot mot Syrien, Hot var mot Yasser Arafat, hot mot Abbas,Israels ockupation går vidare och bosättningar är USAs orättvis politik mot hela Mellanöstern för Israel och mot Palestina..Var är FN:s 28 resolutioner mot Israel ,USA??
  Spelet gäller arabvärldens område, Oljan, makt och pengar..
  Stoppa USA och Israel..USA måste börja med Israels kärnvapen först och förbjudna vapen,FN
  7 Frågor till politiker i västvärlden!! Många länder i Europa vill ändra lagen för att skydda Israels brott och krigsbrott.!! Detta är rasism,orättvist och olagligt.Detta är inte rättvist.
  Makt är makt, Pengar är pengar, Mördare är mördare.Irak är förstört som land.kriget var på Israels order till Bush och Blair.USA krigar för Israels skull.Mot Libanon,Syriena,Gaza och Palestina.Varför besöker varje USA:s president AIPAC org.först??Vem är AIPAC??Har ISRAEL makt över USA:s politik??.
  Jag vill tala om USA, UK, Frankrike,EU , FN och Israel:s ockupation och brott mot folkrätten, mänskliga rättigheter och internationell rätt men jag vill veta var rättvisan är och hur man kan skapa såna orättvisor mot Palestina i de demokratiska länder som försvarar människans liv och rättigheter.Arabvärlden kommer attkräva alla ersättningar för politikernas brott mot alla lagar och regler i vårt liv och vår värld.
  Jag frågar alla politiker :-
  1- Vem stödjer och hjälper Israels ockupation och alla brott?
  2- Vem stödjer och hjälper Israels kärnvapen och förbjudna vapen??
  3- Vem ger stöd och hjälp till Israel i FN??
  4- Varför försvarar USA,UK Israel orättvist??Vem betalar USA:s stöd till Israel??
  5- Var är alla FN:s resolutioner mot Israel??
  6- Varför går Israels ockupation, brott vidare??
  7- Vem kan stoppa Israel??
  Politikerna i västvärlden begår brott och de är skyldiga och olagliga.
  Denna politik skapar mer orättvisor,hat, rasism, brott och terror..
  Jag väntar på ett svar och ett stopp och ett straff mot alla som begår såna brott och ockupation.Nu är det nog noch stopp..Befria Palestina nu..Det är bättre för alla,USA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s