Antibiotika- och smärtstillepiller-doktorerna

Antibiotika kan vara bra i extrema fall, men med ett vältränat immunförsvar har resistens ingen betydelse och för naturen har denna apkonst i dumhet ingen betydelse alls..

Jag tycker dock synd om de s.k. ”läkare” som skapat detta problem med antibiotikaresistens. Pinsamt. Ren inkompetens och bortkollrad tillit till kroppens effektiva immunförsvar. Nyttiga idioter åt läkemedelsmaffian eller stackars ytliga mutkolvar i vita rockar.

Apa med huvudvärk

Aj aj aj.

Jag tycker synd om de s.k. ”läkare” som lindrar symptom och aldrig lyckas bota sina patienter. Vi ska inte kalla dem krämare, men heller inte läkare. Läkare innebär ju att man läker patienterna. Jag tycker synd om de s.k. ”läkare” som inte inser att den s.k. ”placeboeffekten” är en verklig faktor som helar och kan förstärkas enormt med rätt slags tekniker. Jag tycker synd om de s.k. läkare som inte inser att man kan minska stress och öka den upplevda ”energin” hos människor. Jag tycker synd om de s.k. ”legitimerade” ”läkare” som kallar helhetsläkare (holistic healers) för ”mumbo jumbo” när de största lurendrejarna och provokatörerna finns i de egna leden.  Folk är inte ”läkta” för att man vräker i sig piller och samtidigt jobbar för att undgå s.k. ”läkares” och försäkringskassans provokationer.

Jag tycker synd om de s.k. ”läkare ”som lyder makten i ren feghet och inte blir riktiga läkare. Pinsamt. Jag önskar er mer mod att bli riktiga läkare. Jag tycker synd om de s.k. ”läkare” som blivit ”läkare” av fel anledning, för att bli läkare borde vara ett kall att hela människor och allt levande med ett helhetsperspektiv, inte en karriärväg för ytlig konsumption.

Jag tror att vi alla hade varit ”friskare” utan dagens ”sjukvård” och allt den ställer till. Jag vill dock poängtera att jag respekterar mycket av den västerländska läkevetenskapen, ex. kirurgi, samt friskvård men att den inte borde vara i kapitalisters tassar och borde tyglas hårt eftersom den annars kan bli likt en cancersvulst som lever på permanent sjukdom.

Dessutom vill jag säga att jag tycker det är synd att inte låta döden komma naturligt lite oftare.

Otto Cars konstaterar:

Ju längre vi väntar, desto mer kommer dödligheten öka och medellivslängden sjunka, säger

…och jag ser inte detta som ett direkt problem. Planeten kommer liksom inta sakna folkmängd. Vidare konstaterar Otto Cars:

En del kallar mig för domedagsprofet, men jag håller mig bara till det som är sant.

Intressant

Ja. sanningen ska man hålla sig till och inte ljuga för sina patienter i kapitalistiska intressen och jaga stackars patienter med en slags sjuk grisjakt av P. C. Jersild. Livet handlar också om livskvalitet och att alla en dag ska dö. Att ge männisokor perspektiv på livet och döden har en mentalt läkande effekt som kan ge livskvalitet. Jag har en dröm om ett friskare mer demokratiskt samhälle och jag tror att dumheten kommer försvinna med ökad tid för tänkande, diskussioner och direktdemokratiska beslut där läkare, sjuksköterskor, underskterskor och helhetsläkare tillsammans kan styra läkandet i balans och vi kommer ha friskare och mer harmoniska människor som ett direkt resultat. Ja. Det kräver en annan politik och jag vet att vi kan, jag vet att vi vill och jag vet att vi kan ha modet.

/MrPerfect72
Medlem av www.aktivdemokrati.se

Dr. Vernon Coleman – En medicine doktor som kritiserar vissa beteenden inom läkarvetenskapen

SVD – Beteendeförändringar krävs
SVD – Vi måste dra i handbromsen
SVD – Superbakterier dödar allt fler.
SVD – Risken för infektioner stor.
Aftonbladet – Forskare varnar för överanvändningen av antibiotika
Aftonbladet – Tvingades att jobba – tog sitt liv
Aftonbldet – Prata om människor istället för siffror
Annat intressant.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

36 kommentarer till Antibiotika- och smärtstillepiller-doktorerna

 1. PK skriver:

  Jag instämmer. Enbart alternativmedicin bör vara kvar i kapitalisters händer.

  • MrPerfect72 skriver:

   Jag tycker att all medicin ska bygga paa frivillig donation. Om man blir frisk eller kaenner tacksamhet donerar man.

   • Magnusgus@AD skriver:

    Nåja, då fick vi nog inte se så många medicinska genombrott som t.ex. diagnos och betemedel av cancer t.ex.
    En balans mellan direktdemokratiskt styrd sjukvård och kapitalistiska läkemedelsbolag är nog det optimala.

   • mrperfect72 skriver:

    Du kan kanske aendra uppfatting om du laeser vad Dr. vernon Colman har att saega om cellgifter och cancerforkning. David Icke har ocksaa en intressant hypotes som ev. sammanbinder antibiotika med candidas och cancer, inte foer att jag saeger att det aer sant, men dock mycket intressant att undersoeka och skaffa sig lite olika versioner av sanning. Vad jag vet aer dock att antibiotika, d.v.s. att ta bort bakterier ur kroppen, kan ge fotfaeste foer svamp saasom ex. candidas.

    Check it out! 🙂

   • Magnusgus@AD skriver:

    Jag håller med till 100% gällande antibiotika, men detta är inget okänt faktum, läkare världen över har börjat komma till samma inskt, de ska bara börja tillämpa sin nyvunna kunskap också…
    Gällande cancer har jag inte kompetensen, men jag vet/tror att fler botas av cancer idag än för bara 10 år sedan.
    Visa att det är fel/ desinformation, och jag kan börja ifrågasätta också dessa läkare.

   • mrperfect72 skriver:

    Prova google.com Vernon Coleman Cancer

   • Magnusgus@AD skriver:

    Du får nog hjälpa mig hitta lite där, en allmän sida om en massa, typ vegetarianism, abuse av äldre på engelska sjukhus etc etc..
    Det går bra att länka till det väsentliga du hittat på hans site…

 2. erik skriver:

  Det är mycket anmärkningsvärt, att läkare år efter år medvetet kan dölja alla omständigheter av lidande, sjukdom och dödsfall som penicillinkurer orsakar bland befolkningen.
  För det krävs professionella yrkes-lögnare med statlig trygghetsgaranti från Socialstyrelsen.
  De drabbade patienterna får i princip aldrig reda på fakta, dvs att den sjukdom som de lider av kan vara en konsekvens av en felaktig och på helt felaktiga indikationer administrerad penicillin/ antibiotika-kur.

  När fakta på det här sättet döljs för patienter, så finns det heller ingen möjlighet för dem att kräva skadestånd och ersättning för skador och lidande enligt lag och patientförsäkring.
  Man bör som patient läsa på ”hälso och sjukvårds-lagen” (HSL) och få bekräftat för sig vilka restriktioner mot utlämnande av journalhandligar och kliniska fakta som som föreligger.
  Jag kan bekräfta att det är en bedrövlig läsning av inskränkningar mot vårdtagarens rättigheter i sådana fall. Som patient har du i vissa fall en del rättigheter enl HSL i teorin, men i annat avseende inte alls någon rättsäkerhet i praktiken.

  Det mest sinnessjuka med sagda lag är att den inte är juridiskt bindande, eftersom det endast är en sk ramlag. Vilket innebär att den endast ska fungera som ett ”rättesnöre” för sjukvården, men att bryta mot den, inte leder till någon åtgärd som kan bestraffas i brottsbalken. Av det skälet kan läkare bryta mot HSL år ut och år in när de vill utan åtgärd. Det är rent ut sagt för jävligt.
  Jo men, kanske någon säger, vi har ju HSAN (hälso och sjukvårdens ansvarsnämnd), de kan väl göra något för patienter som drabbas av felgrepp inom vården, tex taskigt bemötande, cencurskadade journaler, medicinska lögner, felbehanlingar, hånfulla utsagor och utlåtanden, åtbörder, slask-diagnoser osv. GLÖM DET!

  På HSAN sitter bara en mängd hycklande idioter, bestående av jurister, läkare och politiker som klänger varandra om svansen och som egentligen skiter i allt vad patienträtt heter. De sitter bara där för sina feta arvoden skull och håller landstingen om ryggen i vått och tort. De tillhör ”systemet” så att säga och lever väl på det. (ungefär som när polisen ska utreda sina egna övergrepp) Hur trovärdigt blir det!
  För om de inte underkastar sig ”systemet” det blir de snart bort-kopplade från sina uppdrag. Det är en allmänt rådande uppfattning bland patienter som försökt vända sig dit med klagomål på vården.
  Det måste till en nyordning och systemförändring!

  • mrperfect72 skriver:

   Kan en systemfoeraendring ske med sittande politikeradel som gillar att toppstyra? Kan detta ske i det nuvarande systemfelet? – Nej. Den kan endast ske med http://www.aktivdemokrati.se och en befolkning som upplyser varann om dessa fakta.

   • Josef Boberg skriver:

    Hmmm… – det har Du ju åt hållet rätt i i o f s – men hur blir det med valsamverkan 2010 (utgångsdatum 28 februari) – där AD är ett av flera partier ❓ – undrar Josef B. 😉 🙄 8)

   • MrPerfect72 skriver:

    Inga partier har, saa vitt jag vet, vait intresserade utom en individ fraan sjukvaardspartiet, trots att jag mailade runt till de flesta partiers medlemmar som fanns paa naetet.

    Vem som helst kan dock bli medlem och ha ex ”sjukvaardpartist” eller ”direktdemokrat” som titel om de vill saa laenge de skriver under partiets hederlighetsavtal och blir medlemmar.

    Tror inte det blir en valsamverkanslista. I saa fall maaste maanga partier gaa samman nu innan vi bestaeller valsedlar. Vi har inte hoert ett pip fraan naagon saa vi aer nog saa att de flesta partimedlemmar i de andra partierna har ett ganska kortsiktigt medvetande. 🙂

   • Josef Boberg skriver:

    Personligen så inbillar jag mig att PP fortfarande kan var ett möjligt ”dragplåster” – och jag gjorde idag en kommentar om den saken HÄR.

    Att PP fick sådant stort genomslag i EU-valet – tror jag till allt överskuggande del kan tillskrivas Christian Engström – men han är ju numera ”helt låst” i sin EU-roll.

    Så om jag fick bestämma i AD – så skulle jag nog ”satsa” det allt överskuggande mesta av energin på att ”fånga” PP för idén med valsamverkan 2010 = HELT utesluta ALLT som har med tyckande si eller så om PP´s partiledning, partipolitik osv att göra – och satsa ALLT på ETT kort = en säker plats i Riksdagen efter valet 2010 för PP.

    När PP väl är där – så tror jag att en hel del andra partier tämligen omgående också skulle ”strida” för att få vara med i valsamverkan 2010 – av bl a skälet att dom efter valet skulle få partistöd – utan att själva vara 4 %-partier.

    Med andra ord detsamma som hjälp till andra och samtidigt självhjälp för AD = Win-Win för Alla ❗ – förnuftsmässigt och logiskt sett – tycker Josef B. 😉

   • mrperfect72 skriver:

    Nej, som du ser saa vill inte storebrors agenter i PP att PP ska komma in foer daa hade de agerat smartare.

    Agenterna kommer sannolikt fraan Allianspartierna och S.

    (fast nu hoer ju inte detta till denna traad)
    Byt traad till valsamverkanstraaden Josef!

    http://aktivdemokrati.wordpress.com/2009/07/06/ny-slags-allians-mojlig-2010/

    Denna traad handlar ju om Antibiotika och andra dumheter i sjukvaarden.

 3. erik skriver:

  Tal om antibiotika!
  Det är alldeles korrekt som du säger Mr Perfect, att oralt administrerad antibiotika slår ut viktiga delar av immunförsvaret, särskilt i tarmfloran som utgör huvuddelen av vårt livsviktiga immunförsvar. När normalfloran sätts ur spel med antibiotika, så finns en oerhörd risk, att de kvarvarande bakterierna (även patogener som normalt ingår i tarmfloran) börjar löpa amok och föröka sig och att de svampsporer som normalt hålls i schack av normalfloran, ges ökat utrymme att växa till sig explosionsartat med konsekvensen opportunistisk ”tarminfektion”. Vilket dessvärre inte är ovanligt. Detta kan, om det inte behandlas på ett korrekt sätt inom sjukvården med diagnos och odling, på ett tidigt stadium, leda till livshotande sjukdomstillstånd med hög feber, (bakterier i blodomloppet) och i värsta fall (obehandlad) till döden. Andra side-effekts av bakteriell och svampinfektion av sagda natur i blodomloppet som inte behandlas i tid och/eller på ett felaktigt sätt, kan bli hjärtfel (klafffel), artriter dvs reumatiska sjukdomar med ödesdigra konsekvenser.
  Det här som jag skriver, får ”DU” normalt sett aldrig reda på från läkarhåll, eftersom det är sekretessbelagt, och i princip alla sjukdomar som sjukvården orsakar. Ty om det skulle uppdagas i det offentliga att alla iatrogena skador och sjukdomar som sjukvård och medicin orsakar, så skulle det leda till ett ”avgrundsvrål” från sveriges befolkning och skadeståndsprocesser av aldrig skådad omfattning.

  Antibiotikaförskrivning kan i ”vissa fall” vara livräddande, medan förskrivningar i de ”flesta fall” visar sig helt meningslösa och dessutom farliga. Den alltför välmenande antibiotikakultur som florerat bland läkarkretsar på 60,70 och 80-talen, men även under 90-talet, har nu satt en alltför lättfärdig förskrivning av dessa läkemedel under lupp genom STRAMA. Men vad hjälper det människor som redan drabbats?

  • MrPerfect72 skriver:

   Jag aer helt och haallet foer ett ”avgrundsvrål” från sveriges befolkning och skadeståndsprocesser av aldrig skådad omfattning. Det vore nyttigt paa laang sikt. (inte minst raettvist)

   Daaliga laekare som lyder under laekemedelsmaffian ska sparkas ut och ha ett mindre ansvarsfullt jobb.

   Det skulle innebaera en mer korrekt administrerad anvaendning av antibiotika, tror jag.

   Enda vaegen till en mer haelsosam ”sjukvaard” aer http://www.aktivdemokrati.se , anser jag. Ett parti foer folket av folket. Sittande odemokratiska politikeradel duger ej. Ta en titt paa andra partier! De aer inte villiga att goera ett smack foer de som drabbats.

   Fokusera aa raett saker och laat inte politikeradeln tynga ner er med konstlade meningsloesheter!

   Roesta raett i valet! Snacka med tusentals maenniskor innan valet! Lyssna paa dem och deras situation och upplys dem om http://www.aktivdemokrati.se naer de vill ha ett alternativ till korruptionen! Sitt inte tyst i baaten! Bli medlem!

 4. erik skriver:

  Hej!
  Jag blir jävligt arg av att läsa artiklar i SVD och i andra liknande blaskor. De talar bara om resistensutvecklig ang antibiotika som om det vore ”bakteriernas fel” att det blivit som det nu är. Så är inte fallet!
  Det är ju självfallet den alltför vidlyftiga pennicillin-förskrivningen som bär skulden till problemet och inget annat.
  Det har varit ett fruktansvärt slappt och likgiltigt förskrivningsmönster i 30-40 år,av i många gånger fullständigt onödiga förskrivningar och på felaktiga grunder.
  Man har från landstingen och politiker sett det som en bekväm och kostnadsbesparande åtgärd, att slippa skicka odlingsprover till labb och analyssvar, för att konstatera om det överhuvud taget varit aktuellt med att sätta in antibiotika i det aktuella fallet.(” vi skriver väl ut en liten pennicillinkur ändå för säkerhets skull” ) har man resonerat i mängder av fall, tills det har blivit en stadsfäst kultur. Så har man alltså åstadkommit och medverkat till den katastrofala utveckling som nu finns i hela Europa och givetvis i Sverige.
  I grunden har man från medicinskt vetenskapligt håll, medvetet av ekonomi/politiska skäl gjort avsteg från en vetenskaplig princip i Sverige, av kostnadsskäl och bekvämlighet. För att inte tala om alla skadade offer för denna släpphänta pennicillinkultur.

 5. mrperfect72 skriver:

  Var inte Hasse & Tage vaeldigt socialistiska av sig? Tror snarare drev drev med foersaekringar laekare och kapitalismen mer aen med socialismen.

 6. Magnusgus@AD skriver:

  Helt klart var det en bön om direktdemokrati Hasse o Tage framförde, så ser jag det.

 7. Ping: Vilken mer immunitet har läkemedelsindustrin stulit med sina s.k. ”läkemedel”? « Aktiv Demokrati's blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s