Alexander Bard och Jan Söderqvist ute och cyklar

De skriver att:

Att ordet ”folkhem” uppfattas som ett bra ord och brukas av S och Sd kan knappast legitimera ett likhetstecken mellan dem.

Jag vill upplysa ”liberalerna” Alexander Bard och Jan Söderqvist om faktumet att Hitler INTE kom till makten genom socialdemokrater eller kommunsiter, de fick fly landet.

Nej, mina aktade ”liberaler”, Hitler kom faktiskt till makten genom Tysklands motsvarigheter till Centerpartiet, Kristdemokraterna, Moderaterna och…. just det Folkpartiet LIBERALERNA.

Visst. Man kan ogilla Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna, men ett likhetstecken blir helt enkelt bajs som fastnar i mustachen. Retoriken blir helt inte enbart halt, den blir rullstolsburen.

Apa med huvudvärk

Aj aj aj.

Herrarnas retorik leder mig till slutsatsen att lagen om tvångssterilisering av ”sinnesslöa” skulle kanske passa till Alexander Bard och Jan Söderqvist.

Jag har personligen granskat Sverigedemokraterna och det är utan tvivel ett högerparti som vill samarbeta med de borgerliga efter valet. Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och miljöpartiet har definitivt lagt i snuttigull-retoriks-växeln i skarp kontrast till SD.

Personligen ser jag inte uppmaningar till sterilisering inom rimliga gränser, beslutade av folket, via ex. direktdemokrati genom www.aktivdemokrati.se, som något dåligt alls, speciellt inte med en en extrem befolkningsökning på planetens yta. Jag tycker dessutom att gay är ok i detta ljus.

…men om alla ”liberaler” resonerar som herrarna ovan ligger nog de flesta ”liberaler” inom rekommendations-zonen.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Alexander Bard och Jan Söderqvist ute och cyklar

 1. Magnusgus@AD skriver:

  Varför blir du så upprörd när någon ser fel hos sossarna…?
  Tycker jag i sak kan hålla med om mkt av vad Bard skriver, även om du kanske har rätt i den Tyska historieskrivningen, jag vet ej.
  Sossarna har iaf de här problemen som Bard o Co lyfter fram. Idag alltså.

 2. MrPerfect72 skriver:

  Det aer helt enkelt fel att jaemfoera S med SD.

  Kanske jag har raett?
  Laes: http://en.wikipedia.org/wiki/German_federal_election,_March_1933

  Ser verkligen inte hur en ny generation ska behoeva baera hundhuvudet foer vad en gammal generation gjorde. Alla individer har olika aasikter i olika sakfraagor.

  Jag vet inte om jag hade gjort annorlunda vid denna tidpunkt om jag hade varit i regeringen. Det var en annan tid, en annan mainstream. En annan hjaerntvaett.

  Det som Sossarna, av idag, ska baera hundhuvudet foer aer denna satans EU-positivitet och globaliseringsvilja, anser jag. Det aer en anti-socialistisk, anti-demokratisk inriktning, anti-miljoeinriktning, anser jag.

 3. Magnusgus@AD skriver:

  ”Ser verkligen inte hur en ny generation ska behoeva baera hundhuvudet foer vad en gammal generation gjorde. Alla individer har olika aasikter i olika sakfraagor.”

  Enig. Så då kan vi strunta i Bards o Co artikel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s