NaHCO3 – Botemedlet mot all cancer?

Helt vanlig bikarbonat, NaHCO3, kan vara botemedlet mot all cancer tror Doktor Simoncini.

Anledningen till att kemoterapi inte fungerar verkar vara att cancer inta alls skulle vara cancer, utan svampen ”candidas”. Svampen ska enligt denna nya teori anpassa sig snabbt enligt samma princip som bakterier mot antibiotika.

http://www.cancerfungus.com/

Blir det en ny inriktning inom cancerforskningen nu, eller har man vetat hela tiden att man skapat oreda i bakterie-svamp-balansen genom att skriva ut massvis med antibiotika till folk?

Har antibiotikaförskrivning lett till cancer? Har kondomer lett till cancer? Har helt enkelt rädsla och girighet lett till panik inom allt detta? Kan HIV vara helt ofarligt, men antibiotika helt enkelt vara det som saboterar immunförsvaret? Har vi levande varelser under miljoner år utvecklats till varelser som klarar det mesta? – Ja, funderingarna hopar sig.

Vill cancerforskarna veta om detta? Blir denna enkla och fullkomligt logiska förklaring slutet för cancerforskningen eller kommer läkemedelsmaffian försöka mörka, som vanligt, i rädsla för minskad förskrivning av antibiotika och cancermediciner?

Buddha blev 80 år för 2553 år sedan … i Indien !!!, landet med massvis med minst sagt intressanta infektioner.

Buddhastaty

Ska vi bara slappna av mer?

Meditera på saken!

PS. Denna bloggare bojkottar Jinge

Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.se

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6605763.ab

Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till NaHCO3 – Botemedlet mot all cancer?

 1. erik skriver:

  Helt klarlagt att antibiotika stör immunförsvaret vilket redan är bevisat i alla kliniska studier. Det går självfallet inte att utesluta att antibiotika i själva verket inducerar minst lika många sjukdomar som den botar. Tex är den troliga orsaken till den ökande frekvensen av allergisjukdomar en sannolik konsekvens av antib-användning, liksom andra svåra sjukdomar, såsom ett resultat av kliniska misstag. Med stor sannolikhet är antibiotikakuren orsak till att vi i industriländerna har den högsta frekvensen reumatiker i välden.

 2. Ping: Vilken mer immunitet har läkemedelsindustrin stulit med sina s.k. ”läkemedel”? « Aktiv Demokrati's blogg

 3. Ping: Nakentennis, cancer-immunitet och vindexperiment | Dagens Glada Nyheter

 4. Ping: lena alun

 5. Ping: Prostatacancer-tips, Ozonhålet borta och den globala uppvärmningen helt naturlig | Dagens Glada Nyheter

 6. Ping: Vägglus leder till döden « Emvie Martin's Blog

 7. Josef Boberg skriver:

  Bot för cancer i all ära – men det gäller ju också att äta så mycket som möjligt av artegen föda = ”riktig mat” för att må optimalt väl = ej bli sjuk – som jag ser det.

  Mina personliga hälsotips finns en bit ned i texten HÄR.

 8. Josef Boberg skriver:

  Om cancerbot – Claims to have found a heretofore unknown universe of electrical activity… (video ca 8,5 min) med professor Björn Nordenström.

  Cancer Cure Documentary – Dr. Burzynski Antineoplaston Therapy (video 1 tim 48 min) – ”Dokumentär om Stanislaw R. Burzynskis revolutionerande cancerbehandling baserad på hans upptäckt som ledde till skapandet av antineoplaston-terapi. Dr Burzynskis terapi har framgångsrikt botat tusentals cancerpatienter under de senaste 30 åren och har visat sig vara 3 till 5 gånger mer effektiv än konventionella cellgifter och strålbehandling” – slut citat härifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s