Psykopater drar in gamlas kaffe och kaffekask

Aftonbladet – Två koppar – och inte en droppe till

De anställda på sjukhemmet Hagalid har fått nya
kostdirektiv uppifrån. Reglerna innebär att varje boende maximalt ska få två koppar kaffe, 2,5 deciliter mjölk och två frukostbröd per dag.

Nu är ju inte kaffe och mjölk det nyttigaste som finns, men om nu de gamla har indoktrinerats under sin uppväxt med att vara kaffe-junkies så är det väl lite sent påtänkt att avprogrammera dem på ålderns höst. De har ju redan dragit in kaffekasken. Synd, tycker jag, eftersom en liten rackabajsare nog har bra effekt i lilla hjärtat, speciellt om man trycker i sig mjölk, bullar och kakor. Veganerna dessutom eniga med forskarna.

Vig gammal kvinna i spagat mot lyktstolpe

Yoga vs. koffein?

Vi trodde först att det var ett skämt…
”Det är vansinne”

Ja, Allianspolitiken leder ju oomkullrunkeligen till en del… intressanta effekter.

Nuförtiden snålas det så mycket. Det är rena cirkusen. ”Rena fattighuset”

Cirkusen är ju så tokig att man nästan tror att den är uppdiktad av Bilderberggruppen och bankmaffian. Tanken är väl att pensionärerna i PRO ska känna sig motiverade att valarbeta och rösta på Mona Sahlin i valet 2010.

Slutet gott allting gott. Storebrorsamhällets lakejer kan fortsätta förslava folket en mandatperiod till. Givetvis finns det ingen tanke på riktig okorrumperad demokrati genom direktdemokrati via http://www.aktivdemokrati.se och de andra partierna som skulle kunnat valsammarbeta har givetvis samarbetssvårigheter.

Om folket får bestämma, och inte psykopater, kommer sannolikt de gamla dricka sitt kaffe i lugn och ro innan döden infinner sig eller kanske trycka is sig frukt eller krumbukta sig i yoga om de vill det.

(Denna opinionsundersökning ska inte ses som sann, äkta, vetenskaplig eller representativ för Sverige och absolut inte som partiets beslutade ståndpunkt eftersom det endast är bloggens läsare som ev. röstar i den. I en verklig omröstning via det direktdemokratiska omröstningsystemet i http://www.aktivdemokrati.se skulle alla medlemmar kunna ge sin röst direktdemokratiskt i frågan eller delegera sitt mandat till valfri representant inom partiet. Dessutom fattas ju riktiga demokratiska beslut med ex. ”Ja” eller ”Nej” eller med prioritetsomroestning eller genom fastställande av medianvärde. Alla med rösträtt till Sveriges riksdag har rätt att bli medlemmar i http://www.aktivdemokrati.se.)

Homo obstintus observans. Balans.
MrPerfect72
Medlem av www.aktivdemokrati.se PS. Jag har hittat min favoritpolitiker till valet 2010, samt anledningen att jag bojkottar Jinge, Norah4you, samt alla bloggare under s-info. Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.se

Fler artiklar om samma sak:
Aftonbladet  – ”Det finns ett klart äldrehat i Sverige”

Bloggare:

http://livetefter30.se/2010/february/jag-skams.html
http://blogg.aftonbladet.se/jonassilke/2010/02/varda-vara-gamla-omt
http://peterlandersson.blogspot.com/2010/02/sondagskronika-om-demokrati-en-kopp.html
http://snabbisen.blogspot.com/2010/02/den-15-januari-1917.html
http://rodamalmo.blogspot.com/2010/02/en-rak-vanster-mot-hogern.html
http://www.fetsmart.se/blog/2010/02/28/kostnadsmedveten-fattigvard/
http://blogg.aftonbladet.se/16652/2010/02/hogst-tva-koppar-kaffe-per-dag
http://sjokapten.blogg.se/2010/february/ar-detta-ett-skamt.html
http://www.lisahannah.se/2010/02/28/jag-tycker-egentligen-inte-att-man-ska-haka-upp-sig-pa-petitesser/
http://blogg.aftonbladet.se/506madonnan/2010/02/i-timra-ar-det-rena-bantningskuren-for-de-aldre
http://snallman.blogspot.com/2010/02/skrammande.html
http://www.tornebohm.com/WP/?p=5441
http://leffe45.wordpress.com/2010/02/28/en-skam-for-sverige/
http://bernermorsan.blogspot.com/2010/02/na-nu-har-det-gatt-for-langt.html
http://tillganglig.blogg.se/2010/february/timra-drar-in-pa-kaffestunderna-pa-sjukhem.html http://www.hanky.se/Majs/94619
http://store.blogg.se/2010/february/total-forvirring-i-timra.html

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Psykopater drar in gamlas kaffe och kaffekask

 1. Josef Boberg skriver:

  Jag kan bara än en gång konstatera att BLOCKPOLITIK = BLOCKERINGSPOLITIK, tyvärr tyvärr… 😥

  • MrPerfect72 skriver:

   Vad anser du om silvermynt som valuta, Josef? http://libertysilver.se/pages.php/page/gs_del1

   • Josef Boberg skriver:

    Nja… – jag tror det kommer att bli samma sak som nu – över lite tid sett, tyvärr tyvärr… 😥

    Det ENDA som håller – över tid sett – är att valutans värde GRANTERAS av folket i gemen i landet ifråga.

    Om det har jag tänkt och skrivit lite kortfattat om HÄR – och den längre versionen av samma tema finns HÄRtycker Josef B. 8)

   • MrPerfect72 skriver:

    Kursen för en nations valuta – som tillåter sig själv att trycka och ge ut sina egna riktiga betalningsmedel (bl a pengar) – måste NaturLiktVis växelkursmässigt vara fast knutet till något för medborgarna reellt värdegrundande. Vad är då naturligare och framförallt säkrare – för såväl medborgarna själva, såväl som ej minst för seriösa köpare och säljare av sådan riktig valuta – än att växelkursen knyts till värdet på en ”korg” av de vanligaste och dominerat inhemskt producerade konsumentprodukterna (t ex mat, bostadskostnad osv) och tjänsterna (t ex vatten- och avloppskostnader, sophämtning, telefonkostnader osv).

    Ok. Staten skulle daa alltsaa bestaemma vad valutan aer vaerd genom att saega att en liter mjoelk faar man alltid i Sverige foer 7kr ?

   • Josef Boberg skriver:

    NEJ… – ej alls som staten är i dags dato = att auktoritativt och legitimt utöva kontroll… – vilket ju styrks av Anne-Marie Pålssons (M) AVSKEDSBREV = åt hållet socialismDemokratiDiktatur, tyvärr tyvärr… 😥

    JA… – som staten kommer att vara när Wi får Absolut Folkstyre – där dom flesta är åt hållet tämligen överens om vad ett rimligt pris = BRA PRIS FÖR ALLA är för t ex en liter mjölk osv – menar Josef B. 😉

 2. Josef Boberg skriver:

  Taaack ❗ – Magnus – för Din goa backfeed.

  Jo… – Aktivdemokrati är ju i nuläget det åt hållet perfekta namnet – för att ersätta det nuvarande pseudonamnet Aktiv Demokrati. Partinamn bör ju var i ett ord.

  Att t ex ”www.aktivdemokrati.se” och Aktiv Demokrati finns i en uppsjö av länkningar – spelar ju än så länge åt hållet noll roll – därför att när läsaren klickar på länken – så hamnar han ju på Aktivdemokratis hemsida – där det efter namnbytet till Aktivdemokrati med fet stor stil överst till vänster på sidan – då kommer att stå Aktivdemokrati på ALLA Aktivdemokratis domänsidor, naturligtvis… 💡 – eller ❓

  Huruvida man sedan skall förkorta Aktivdemokrati språkligt korrekt som Ad eller bara A – eller som AD – det är ju en smaksak. Sverigedeomkraterna förkortas ju t ex på sidan Valbarometern som SD och Socialdemokraterna som S.

  Skulle de två partierna förkorta sina namn likadant – så skulle ju båda förkortade heta S, Sd eller SD = rätt lustigt, faktiskt… Någon fundamental skillnad på dessa partiers politik är det nog ej heller i grund och botten egentligen – som jag ser det i vart fall. BlockPolitik är ju i alla väder åt hållet BlockeringsPolitik = Socialism-Demokrati-Diktatur-Vanstyre, tyvärr tyvärr… 😥 – och alldeles oavsett vad man försöker kamouflera bort detta sakförhållandet med som namn si eller så.

  På min blogg har jag i ALLA mina länkningar – i inlägg och kommentarer – genomgående tidigare använt pseudonamnet Aktiv Demokrati. Men det kommer enbart att bli några få timmars glädjearbete för mig – att ändra det till Aktivdemokrati – när det väl är gjort på AD´s hemsida.

 3. MrPerfect72 skriver:

  Kommentarerna om partinamnet har raderat ur min bloggpost. Denna diskussion finns foer medlemmar haer: http://aktivdemokrati.se/AD-forum/viewtopic.php?f=15&t=1026

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s