Vilken mer immunitet har läkemedelsindustrin stulit med sina s.k. "läkemedel"?

Jag anser att det var en skrämselkampanj om svininfluensan utan dess like och nu verkar det som att detta beteende ska bli regel snarare än undantag. Korruption?

Från regeringens sida kommer vi givetvis fortsätta arbeta på det sättet.

Maria Larsson, Kristdemokraterna, äldre- och folkhälsominister

Att läkare i WHO villigt låter sig luras av storföretag som producerar vaccin förvånar mig inte heller.

Vi tog den informationen vi hade i den stunden, säger Gregory Hartl på WHO.

Hur mycket fick du för det, Gregory?

Här finns uppenbara misstankar om, hittills inte redovisade, orsaker till att våra statliga myndigheter basunerat ut denna nya influensa som ett allvarligt hot mot folkhälsan.

… Socialstyrelsen samt Sveriges kommuner och landsting har slutit ett, till stora delar hemligt avtal med det vaccinproducerande läkemedelsföretaget. … skattepengar fått betala drygt en miljard kronor!

… De allra flesta utvecklade länderna har nöjt sig med att vaccinera riskgrupperna. I exempelvis Tyskland och Belgien som agerat så, har antalet dödsfall varit färre än i Sverige!

… En annan, inte oväsentlig aspekt rör immuniteten. Ett vaccin som det aktuella, Pandemrix, skyddar ett kanske två år. Om man däremot blir smittad av denna till synes ”snälla” influensa få man ett så gott som livslångt skydd. Denna senare möjlighet har man med denna massvaccinering undandragit 60 procent av Sveriges medborgare.

Bo Å H Dettner, Specialist i allmänmedicin

Rop efter vargen, stora summor pengar, hemliga avtal, fler avlidna MED vaccinering samt att influensan i sig faktiskt kan anses vara ett utmärkt skydd som stulits av de som fick vaccineringen anser jag är mycket allvarligt OCH DET LUKTAR KORRUPTION.

Staten, WHO och läkemedeldföretaget har kanske medvetet stulit pengar och immunitet av folket. Vilken mer immunitet har läkemedelsindustrin stulit med sina s.k. ”läkemedel”? Har de stulit vår immunitet mot infektioner genom överförskrivning av antibiotika? Får man AIDS och cancer av antibiotika?

…och hur kan vi skapa ordning med korrupta representanter vid de ”demokratiska” spakarna?

MVH

MrPerfect72
Medlem av Aktiv Demokrati

PS. Jag har hittat min favoritpolitiker till valet 2010, samt anledningen att jag bojkottar Jinge, Norah4you, samt alla bloggare under s-info. Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.

En annan, inte oväsentlig aspekt rör immuniteten. Ett vaccin som det aktuella, Pandemrix, skyddar ett kanske två år. Om man däremot blir smittad av denna till synes ”snälla” influensa få man ett så gott som livslångt skydd. Denna senare möjlighet har man med denna massvaccinering undandragit 60 procent av Sveriges medborgare.
Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s