Mutskandal (och censur), men Piratpartiets medlemmar har skygglappar

Falkvinge i Piratpartiet skriver om mutor i ett speciellt fall… (och blir censurerad av Aftonbladet och blir sedan publicerad igen)

Ett av de mer uppseendeväckande är att en av de utredande polismännen, Keyzer, mutas med ett sexmånaders välbetalt jobb hos Warner Brothers i samband med att polisutredningen avslutas.

…visserligen viktigt och bra, men hela Sverige ruttnar ju av mutor. Hela denna blogg dignar av mutor och korruption. Kan vi inte valsamverka mot ALLA dessa mutor? Varför inte?

Rickard Falkvinge med texten change under

Kommer en f.d. moderat ge "change" ?

Nu kommer alla initiativ mot olika former av mutor hamna under 4%-spärren i valet 2010? Positv mans-kvotering, Piratebay, EU-medlemskapet etc. etc. Hela denna blogg baxnar ju av politiska mutskandaler.

Har Falkvinge och resterande styrelse-eliter till mini-partierna blivit mutade att se till att hamna under 4%-spärren igen? Ja, jag tror det. Det verkar rimligt ur mitt perspektiv.

MVH

MrPerfect72
Medlem av www.aktivdemokrati.se

PS. Jag har hittat min favoritpolitiker till valet 2010, samt anledningen att jag bojkottar Jinge, Norah4you, samt alla bloggare under s-info. Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.se

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mutskandal (och censur), men Piratpartiets medlemmar har skygglappar

 1. Muhammed Johansson skriver:

  Jag bor i Göteborg som är en av Europas mest korrumperade och våldsamma städer. Man förstår nu varför alla skolor och fritidsgårdar tvingades läggas ner, varför vägarna i Göteborg ser ut som i Afrika, varför skräpet i buskagen aldrig tas bort, varför det är skottlossning och knivrån varje dag, varför kackerlackorna springer i förortslägenheter, varför gamla människor inte får vård, varför skolbarnen inte får pennor, varför inte snön på min gata skottades, varför mobiltelefonmaster placeras runt folks husknutar, varför politiker inte svarar på frågor och portar obekväma personer på offentliga möten. Man förstår nu vart alla pengarna gick. Göteborgs Kommun har inte längre något förtroende bland stadens medborgare. Förstår politikerna inte vilken oerhörd skada de har orsakat? De på kommunen som begår brott och bedrägerier på folkets bekostnad måste ställas inför rätta och skickas bakom lås och bom, men jag har tyvärr inga förhoppningar om att så kommer att ske. Man offrar en och annan syndabock på förvaltningen på sin höjd och kör sedan på som vanligt. Men konsekvenserna kommer bli fullständigt förödande för Göteborg. Vår kära stad spårar redan ur i våldsam gängkriminalitet och den organiserade brottsligheten förstör våra ungdomar med en flod av knark. Politikerna i kommunstyrelsen har försummat detta fullständigt för att istället sitta på 25(!) olika styrelse- och stiftelseposter. Hur kan politiker sköta sina uppdrag när de sitter i dussintals bolagsstyrelser? Det är rent absurt! I detta katastrofala läge i muthärvan skulle alla politiker i kommunstyrelsen inte syssla med något annat än att få fast på de som fifflat i kommunen, men har de alla rent nog mjöl i påsen för att ”vända på stenar” som Hulthen ironiskt sa för ett tag sedan? Istället är det enda man märker en tryckande tystnad från nästintill alla politiker, trots löftet om att vända på stenar. Vi sitter nu hemma och lider. Tusentals av oss. Svikna och bedragna av vår egen kommun. Godnatt.

 2. Magnusgus@AD skriver:

  Jo, det ligger mycket i det du säger!
  Vi vänder på stenen i höst i valet istället!

  Kom ihåg att rösta in dig själv i riksdagen i höst!
  Vill du så kan vi starta ett kommunalt Aktiv Demokrati i Göteborg också, och rensa upp även här i stan!
  Det kommer att vara ett informationsmöte på onsdag 16 juni, kl 17-21 på Sensus, Södra Hamngatan 29, i Göteborg. (Bredvid Golden Days)
  Kom i tid för dörren är låst.
  Se mer här:
  http://www.facebook.com/event.php?eid=127886307232133

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s