Helle Klein granskar Moderaterna. Bra. Men är Socialdemokraterna mer trovärdiga?

Kanske ingen tycker att Helle Klein ska vara objektiv som ledarskribent i Aftonbladet, men det tycker jag man ska vara om man ska ha trovärdighet som skribent. Om inte i Aftonbladets eget intresse som objektiv informationskanal inom politik så åtminstone i Socialdemokraternas eget intresse. Objektivitet i syfte att se sina egna brister och korrigera dem.

Helle Klein ojjar sig om att Modraterna packeterar sitt parti till valet 2010. Intressant och viktigt. Helt klart…

I helgen förklarade partisekreterare Schlingmann att ”ordet ALLA spelar en nyckelroll i vår välfärdssyn” och Moderaterna ska stå för ”rättvisa och sammanhållning”.

I sitt tal till de moderata kommun- och landstingspolitikerna betonade han att de nya moderaterna är för en stark offentlig sektor och bryr sig om kvalitet i vård och omsorg snarare än vem som äger utförandet. Han talade även om jämställdhet.

– Nu fattas bara att vi börjar använda ordet solidaritet också. Då är gränsen nådd, suckade en partimedlem på kommunkonferensen, enligt Aktuellts utsända.

…MEN hon undviker att granska fler politiska partier. Om hon hade valt att granska även Socialdemokraterna vars politikeradel lurat med sina medlemmar och folket in i det odemokratiska EU och som kastat socialismen i soptunnan hade artikeln kanske varit mer läsvärd.

Nästan tur att Olof Palme inte lever. Han skulle blivit besviken på politiken, tror jag. Att Mona Sahlin och Leif Pagrotsky deltar i Bilderbergruppens inofficiella sammankomster talas det tyst om i Aftonbladet och givetvis i borgarpressen också. Varför? Korruption? Ja. Det tror i alla fall jag. Vad tror du?

MVH

MrPerfect72
Medlem av www.aktivdemokrati.se

PS. Jag har hittat min favoritpolitiker till valet 2010, samt anledningen att jag bojkottar Jinge, Norah4you, samt alla bloggare under s-info. Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.se

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s