Religiösa kristna homofober, rasister och invandrare gillar SD?

Aftonbladet skriver om Nader Helawi som är kristen invandrare och medlem i Sverigedemokraterna. Han tycker att de med giltiga skäl ska få komma in. Vad han anser vara giltigt anges inte, men att vara kristen och hetrosexuell kan man anta vara grundbultar. Han är nämligen emot homovigslar och vill göra uppror mot det han kallar ”islamiseringen”…men folk som gillart SD av rent rasistiska skäl kokar sannolikt av frustration. De vill ju kasta ut i princip alla som bryter eller har svart krulligt hår.

Samtidigt blir tydligen svenskarna positivare till invandrare.

2009 ansåg 36 procent att det finns för många utlänningar i Sverige. 1993 var siffran 52 procent…

Samtidigt är Moderaterna mest skeptiska till invandring av de etablerade riksdagspartierna medan de som gillar Miljöpartiet är minst skeptiska.

Det är intressant att jag som f.d. Miljöpartist och sympatisör med Vänsterpartiet sympatiserar med tanken på minskad invandring, dock av helt annan typ än Nader Helawi’s religiösa homofobi. Jag menar att de som stödjer mänsklig frihet, jämlikhet, broderskap och demokrati ska ha tillfälliga uppehållstillstånd och sedan hjälpas i kampen om att få just detta i sina hemländer.

OBS! Detta är en helt personlig åsikt som givetvis inte delas av alla i det tvärpolitiska och direktdemokratiska partiet Aktiv Demokrati.

MVH

MrPerfect72
Direktdemokrat, socialist, feminist, pirat, invandringsskeptiker och givetvis medlem av www.aktivdemokrati.se

PS. Jag har hittat min favoritpolitiker till valet 2010, samt anledningen att jag bojkottar Jinge, Norah4you, samt alla bloggare under s-info. Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Religiösa kristna homofober, rasister och invandrare gillar SD?

  1. Kalle skriver:

    Tror nog du har missförstått situationen. Det är inte frågan om folk har svart krulligt hår. Det är en vulgäritet som du borde hålla dig för god för.

    Du vet mycket väl varför somliga vill något begränsa invandringen. Överdrifter tillför inget.

  2. mrperfect72 skriver:

    Jag VET att det ofta handlar om vulgariteter i SD och i andra partier. Det kan minska genom att vi accepterar faktum och vaagar talar om det. Upp paa bordet med det! Nu aer ju det politiskt inkorrekt, men det har ingen betydelse i ett tvaerpolitiskt parti som jag ser det. Kaerlek fred och foerstaaelse fungerar baettre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s