Jag ber om ursäkt

Jag ber om ursäkt. Jag har varit korkad. Jag har attackerat det som jag anser vara dumhet. Jag har attackerat människor med åsikter jag inte gillar. Jag har varit känslosam, ledsen och arg, men vad har det hjäpt? Inget. Ingen gillar det. Mitt parti, Aktiv demokrati, har faktiskt inte blivit större av detta och fler har inte valt att prenumerera eller kommentera i bloggen genom detta.

Jag har attackerat alla partier och dess medlemmar och folket som röstat på partierna och t.o.m, min egen feghet trots att jag vet att vi alla agerat i helt vanlig mänsklig rädsla och att detta
naturligtvis resulerar i mindre bra saker.

Aktiv Demokrati är ett parti för mer inslag av direktdemokrati, inget annat och om folket vill ha mer folkomröstningar ska alla känna motivation och tillit att stötta detta. Vi ska alla tillsammans vilja ha direktdemokrati som leder till bra och intelligenta saker som ex. transparens, hederlighet, enighet utveckling och värdighet och om direktdemokrati ska associeras med något så är det faktiskt positiva saker.

Jag lovar härmed att skriva på ett kärleksfullt och sympatiskt vis även mot de mindre bra saker som vi svaga människor fortfarande trasslar in oss i och se positiva saker i allt.

Jag lovar att skriva gladare, mer intelligent, med skönhet, stil och klass. Ni ska få se vackra ord som öppnar upp och sprider ljus. Ja. Detta är min intention och om jag falerar i svaga ögonblick så rätta mig! Tack Magnus, att du driver saker. Tack Jonas för den konstruktiva kritik i det interna forumet som lett till detta beslut och tack till Dagens Glada Nyheters redaktion.

Jag hoppas att ursäkten godtas av alla som jag attackerat. Jag vet inte allt jag attackerat, men jag minns en hel massa ex.
Socialdemokraterna, Mona Sahlin, Bilderberggruppen, Göran Persson, Ingvar Carlsson, blankröstare, Centerpartiet, Maud Olofsson, Fredrick Federley, Enhet, Feministiskt initiativ, Gudrun Schyman, Folkpartiet, Jan Björlund, Junilistan, Klassiskt Liberala Partiet, Kommunisterna, Kommunistiska förbundet, Kristdemokraterna, Kvinnokraft, Miljöpartiet, Moderata Samlingspartiet, Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt,
Nationaldemokraterna, Nationalsocialistisk front, Nordisk Union, Piratpartiet, Rickard Falkvinge, Pedofiler, Rättvisepartiet
Socialisterna, Sjukvårdspartiet, Soffliggare, SPI,
Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, invandring, flyktingpolitik, Vänsterpartiet, Lars Ohly, Israel, USA, CIA, Mossad, bankmaffian, militär-industriella komplexet och medlemmar i Aktiv Demokrati. Och vill någon av er eller någon jag glömt ha en mer direkt och utförlig ursäkt så hör av er!

Vad vi än gjorde förtjänar vi ändå alla sympati och medkänsla. Ingen är perfekt även om vi alla strävar att bli bättre och bättre människor och leva i harmoni och fred med varann.

Mina bloggposter ska nu formuleras varmare, med kärlek och förståelse. Min information ska bli intelligentare, vackrare, gladare,
stilfullare, ha klass och samtidigt sprida ljus och positiv energi. Vi har alla massvis gemensamt. Jag vill be om ursäkt med denna vackra dikt.

Kärlek

MrPerfect72
Direktdemokrat, socialist, feminist, pirat, politisk
flykting-invandrings-positivist och givetvis medlem av www.aktivdemokrati.se

PS. Jag har hittat min favoritpolitiker till valet 2010, samt anledningen att jag bojkottar Jinge, Norah4you, samt alla bloggare under s-info. Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Jag ber om ursäkt

 1. Karl skriver:

  Du ska så faen heller be någon om ursäkt ! Det behövs inte. Snarare tvärom !
  Du är som bäst MrPerfect72 när du fullständigt rasande ger dig på alla med basebollträt !
  Bli inte velig, mjäkig och rädd ! Men öka dosen av hjärtmedeicin !

  Du kommer att mista läsare med din nymjuka stil.

  Givem hell ! Eller som den osympatiske Palme sa: vi ska ge dom ett helvete !

 2. Ping: Facebook, frihet, kungen, ADHD, spöken, avslappning, döden, antibiotika, mjölk, profylax och penisar | Dagens Glada Nyheter

 3. Om du känner så ska du göra så. Vi på dagens glada nyheter lovar att nämna dig oftare. Att be om förlåtelse är ett stort steg för du blir mer medveten och kommer bry dig om fler människor.
  /Claudia

 4. Josef Boberg skriver:

  ”Var sak har sin tid – och Wi gör ALLA bara så gott Wi kan i just det ögonblick då Wi gör det Wi gör !” – så det så.

  Så MrPerfekt har ju ej gjort något fel, egentligen… – som jag ser det i vart fall.

  Men det förtar ju på intet sätt hans STRORHET (Perfect) i sitt nu mjukare tankesätt = möjligheternas tankesätt. Det är härmed VARMT VÄLKOMNAT ! – ifrån min sida i vart fall.

  Det skulle ej alls förvåna mig – ifall det nu inom kort tid kommer ”drössla” in mängder med nya AD-fans HÄRhälsar Josef B. 😉 🙄

 5. Emil Isberg skriver:

  Du är åtminstone tillräckligt stor för att våga be om ursäkt. Jag tror det är bra steg du har tagit. Jovisst är det alltid enklare att gnälla på det man anser är fel, men politiken blir bättre och tydligare när man lyfter sina åsikter istället.

 6. mrperfect72 skriver:

  Jag tackar foer alla kommentarer och vill meddela att jag kommer gaa paa Josefs, Emils och Claudias positiva feedback, men det var ocksaa haerligt att hoera att jag hade stoed i mitt tidigare beteende aeven om mitt beteende inte var lika positivt eller konstruktivt.

  Jag vill meddela att jag fortfarande kommer beroera samma aemnen men med mindre foerdoemmande ton och mer acceptans och mera vaerme i syfte att inte enbart belysa problemen men ocksaa leda de som felat in paa raett vaeg, foer daer vill vi alla vandra i nuet, tror jag, foer daer finns verklig lycka.

  Det kraevs bara lite mod och kaerlek fraan omgivningen saa kommer fler och fler lyckas vakna upp och bidra till en bra vaerld tillsammans i nuet.

  • Josef Boberg skriver:

   MrPerfect72 – nu får Du ha hög beredskap för ett KOLLEKTIVT intellektuellt paradigmskifte inom en snar framtid, troligast…

   Om varför ? – kan Du nog få en fingervisning om i en förd dialog HÄR, tror jag… 💡

 7. erik stratop skriver:

  Bäste! Mr Perfect
  Du har inget att be om ursäkt för. Samhällskritik är enda vägen mot ett bättre samhälle. Utan samhällskritik kommer makt-etablisemanget att reducera demokratin till intet.
  De kommer allt mer att förslava och förtrycka människor och utveckla tyranni till sin egen nytta. Det har vi överväldigande historiska bevis på.
  Samhällskritiken är välgörande, avslöjande och absolut nödvändig.
  Makten har alltid en tendens att missbruka sig.
  Politik och makt handlar om intressekonflikter. Ekonomiska aktörer kräver ständigt sin tribut och inneboende logik, medan folket kräver sitt mandat på andra sociala mänskliga och juridiska grunder.

  Utomparlamentariska aktioner är i bland nödvändiga liksom civil olydnad. Dessa ger uttryck för demokratiska viljor som i grunden är undertryckta av makten.
  Det visar sig ytterst svårt att komma in i de forum där makt och beslut manifesteras. Därför avskyr också makten forum som de inte har kontroll över eller kan manipulera.
  Makten ägnar sig ständigt åt manipulation för att ta kontrollen över själarna och medvetande-processerna. Lögnen är deras främsta verktyg. Det är alltså de (maktens) offentliga medier, som definierar vad som ska låta sig beskrivas av verkligheten. De har tagit över opinions-bildningen på sina villkor, inte vi, du eller jag.

  Därför har det uppstått en djup förtroendeklyfta mellan de maktlösa och förtroendevalda och deras organisationer och myndigheter om verkligheten och samhällsförhållandena.
  Därför är bloggarna på nätet nödvändiga och där kritiken mot dem kan framföras.
  Det räcker med att de goda inte gör något, för att de onda ska kunna triumfera. Inget att be om ursäkt för!

  • mrperfect72 skriver:

   Misstolka mig raett. Jag ska fortfarande bidra aktivt till mer demokrati, men med mer sympati och vaerme mot de som vill ta bort demokratin, foer de som foersoeker kontrollera folket goer det av raedsla och om jag kan goera dem modigare i sina handlingar kommer de strax att vakna. Det aer i alla fall min foerhoppning. Vi har sett mycket raedsla foer mer demokrati, i vissa fall befogad i andra fall inte. Genom att tillsammans finna loesningar paa de problem vi ser kan raedslan foersvinna och modet infinna sig. Jag har paa senare tid funderat paa att skapa ett demokratikoerkort/kurs som maeter individens foermaaga till logik, kaensla och mod i upplysningsyfte. 😉 Jag har funderat paa om inte detta kan bli ett intraedesprov i framtiden foer att ge bekraeftelse till folket att 95% duger. (eller 5% inte passar till just politik)

 8. MedStudBobcat skriver:

  Bra initiativ!

  ”Att hålla på ilska är som att greppa varmt kol med avsikt att kasta det på någon annan, du är den som blir bränd.”/Buddha

  ”Ord har makten att både förstöra och läka. När ord är både sanna och vänliga, kan de förändra vår värld.”/Buddha

  ”Ditt arbete är att upptäcka ditt arbete och sedan med hela ditt hjärta ge dig själv till det.”/Buddha

  Vill dessutom tipsa om demometern: http://democracy.se/ och demokratiakademin http://www.ordfront.se/www,-d-,ordfront,-d-,se/Demokrati/Kalendarie%20DemA/0420%20DemokratiskaForeningar.aspx

 9. Ping: Det kan vara karma, Federley « Emvie Martin's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s