Lagring av Googlesökningar

Så har då storebror kommit med ytterligare ett skrämmande förslag tänkt att förlama populasen och på ett tidigt stadium kväva alla hot emot den rådande ordningen.

Karl Sigfrid sammanfattar det hela utmärkt,  som vanligt och hela saken borde få en tyst och oansenlig begravning innan folk i allmänhet hört talas om dumheterna ens.

Tyvärr blir det nog inte så, de STYRANDE kommer att försöka smita igenom dumheterna stax innan semestrar på känt svenska maner.

Vakna, och sluta välja in dessa röstboskap till övervakningsmaffian som sprider sin dynga över oss i allt snabbare takt nu!

Välj istället in direktdemokratiska organisationer i ert lands parlament, som inte går att kompromettera och föra bakom ljuset som dessa okunniga och korrumperade partieliter vi har också i Sverige!

Snack om pedofili verkar vara den nya terror-häxan som ska motivera dessa långtgående tilltag tills vi inte längre har någon väg tillbaka.

Pingat på Intressant.se

Magnus Gustavsson

Kritisk medborgare som inte går på vad som helst, kräver lite rakryggad argumentation och bojkottar Jinge och andra mesar som inte släpper fram kommentarer på sina bloggar.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lagring av Googlesökningar

 1. Erik skriver:

  Bra rutet ! Är inte själv pedofil, så jag bryr mig inte. Men det är så jävla typiskt,att det alltid ska användas som slagträ.
  Saken gäller väl alla sökninar på internet med anknytning till peddar !

  • Ordning och reda skriver:

   Denna blogg har ju skrivit om pedofili, så givetvis ska de som hittat hit via google pga de söker sig till nya, utveckladede former av demokrati registreras! Det är väl bra?
   Vem vet vad som kan hända annars?

  • mrperfect72 skriver:

   Reflektion: Eftersom de anvaender pedofili som slagtrae mot all planerad integritetskraenkning, borde de som leder motstaandet absolut INTE ha imageproblem just m.a.p. detta. Att ha detta medvetet aer att ge integritetskraenkarna ess paa hand.

 2. mrperfect72 skriver:

  Foerlaat…FOER ska det vara

  Reflektion: Eftersom de anvaender pedofili som slagtrae FOER all planerad integritetskraenkning, borde de som leder motstaandet absolut INTE ha imageproblem just m.a.p. detta. Att ha detta medvetet aer att ge integritetskraenkarna ess paa hand.

  • Magnusgus@AD skriver:

   Kan tänka mig att Falkvinge trodde en pedofildebatt skulle vrida kniven ur händerna på nedladdningskritikerna, jag vet inte faktiskt vad som är effektivast, men var och en får ju tro vad den vill…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s