Koppla om ditt tankemönster!

Jag läser nu i Aftonbladet att en majoritet av folket vill nu ha Reinfeldts politik och en av Aftonbladets läsare menar att Mona Sahlin ska ”Sluta bekämpa de rika” och bekämpa fattigdomen istället.

Som jag ser det har vi i Sverige alltså två block. Medelklassens elit, d.v.s. Socialdemokraternas elit, med anhangseliter och överklassens elit, d.v.s. Alliansens elit, som ska gnabbas i mainstream-media om den nya underklassens väljare, fattiga pensionärer, fattiga ungdomar och arbetslöshetens pressade människor.

Ja. Detta är den film man valt att spela upp för oss väljare. LYD! det finns endast två val. Samtidigt som man medvetet tillsammans pemanentat arbetslösheten och fattigdomen och sannolikt dricker nubbe tillsammans har man medvetet öppnat upp Sverige för en ny slags invandring och segregation som saknar motstycke sannolikt medvetet skapad av eliterna.

Vakna och se elefanten i vardagsrumssoffan!

Det verkar inte enbart osannolikt korkat att hela politikeradeln medvetet har valt att starta begynnelsen av en ny gigantisk fascism. Nej. Det verkar planlagt. De motarbetar inte SD. Nej. De verkar vilja ha SD. Och eftersom de vill att SD inte ska vara ett alternativ som verkligen ska skapa mer demokrati har de sett till att Sverigedemokraterna styrs odemokratiskt av f.d. politiker (mestadels moderater).

Vet alla av dem om detta? Nej. inte alls. de flesta av dem har nog ingen aning men lyder bara spelet lojalt, men resultatet blir att man lurar folket djupare och djupare in i det odemokratiska EU-medlemskapet och en ny fascistisk världsordning och tar friheter ifrån oss successivt.

Visst. Det gäller feminism, upphovsrätt, fildelning m.m. men inte minst demokratin i sig självt.

MEN det finns ett alternativ till stora totalitära diktaturer och det är direktdemokrati, av folket för folket och genom folket, MEN endast folket självt kan bryta den filmvisning som pågår och koppla om sitt tankemönster.

Mitt tips är att vi alla slutar mata våra hjärnor med den filmvisning som produceras och placerar på armlängds avstånd och börjar läsa de författare som insett ovanstående och att ni därefter läser mer i denna blogg och bedömmer själva med eget sunt omdöme och genom kontroll av fakta den sanningshalt som finns.

Min förhoppning är sedan att vi alla tillsammans går med i partiet Aktiv Demokrati och skapar verklig demokrati tillsammans.

Jag har kopplat om mitt tankemönster.

MVH

MrPerfect72

Balanserad direktdemokrat, balanserad socialist, balanserad kapitalist, balanserad feminist, miljömedveten, balanserad pirat, politisk-flykting-invandrings-positivist, integrations- och assimilerings-positivist och givetvis medlem av valsamarbetet Aktiv Demokrati

PS. Jag har hittat min favoritpolitiker till valet 2010, samt anledningen att jag av ren godhet bojkottar vissa bloggar

Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.se.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Koppla om ditt tankemönster!

  1. Fia med foten skriver:

    Ingen har hittils kommenterat detta inlägg. Förmodligen av den enkla anledningen att den inte riktigt är vad man kallar glasklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s