Meddelande till Vänsterpartiet i Lidingö

Jag vill bara meddela Vänsterpartiet i Lidingö att Aktiv Demokrati varken kunde finna fler kvinnor eller män att placera på partiets riksdagslista.

Aktiv Demokrati – Riksdagslista – Jämtlands län
http://www.val.se/val/val2010/valsedlar/R/rvalkrets/27/valsedlar.html

Aktiv Demokrati – Riksdagslista – Västra Götalands läns västra
http://www.val.se/val/val2010/valsedlar/R/rvalkrets/17/valsedlar.html

Aktiv Demokrati – Riksdagslista – Hallands län
http://www.val.se/val/val2010/valsedlar/R/rvalkrets/15/valsedlar.html

Aktiv Demokrati – Riksdagslista – Gävleborgs län
http://www.val.se/val/val2010/valsedlar/R/rvalkrets/25/valsedlar.html

Aktiv Demokrati – Riksdagslista -Skåne läns södra
http://www.val.se/val/val2010/valsedlar/R/rvalkrets/13/valsedlar.html

Aktiv Demokrati – Riksdagslista – Östergötlands län

http://www.val.se/val/val2010/valsedlar/R/rvalkrets/05/valsedlar.html

Om kvinnorna och männen i Vänsterpartiet i Lidingö vill värna demokratin aktivt via det valsamverkande Aktiv Demokrati så är de varmt välkomna in och jag har personligen inget emot att det skulle hamna ex. 21 kvinnor i listan ovan oss 5 killar.

Politiken i vårt parti styrs 100% direktdemokratiskt och kvotering med varannan kvinnornas eller männens kan beslutas direktdemokratiskt. Personligen bryr jag mig mer om personliga egenskaper som ex. aktivitet, intelligens, känsla och hederlighet än ex. kön, härkomst, sexualitet eller handikapp.

MVH

MrPerfect72
Balanserad direktdemokratisk socialist, balanserad kapitalist, balanserad feminist, f.d. miljöpartist, balanserad piratpartist, politisk-flykting-invandrings-positivist, mass-invandrings-negativist och givetvis medlem av valsamarbetet Aktiv Demokrati

PS. Jag har hittat min favoritpolitiker till valet 2010, samt anledningen att jag av ren godhet bojkottar vissa bloggar

Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.se.

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Meddelande till Vänsterpartiet i Lidingö

 1. ej feminist skriver:

  Intressant att V glömde Fi…5 män och 32 kvinnor…

 2. Hej

  Artikeln som refereras till är skriven av mig. Mitt namn är Jonas Lundgren. Jag skriver för (v)alombudsmannabloggen – Lidingö. Det är till bloggen man bör svara och inte till partiet. Dock vill jag också påpeka en felaktighet. Vi glömde inte F!. F! hade 5 män och 32 kvinnor. Det är inte jämställt. Jämställt anser jag är en 50/50balans mellan män och kvinnor. Detta finns inom Rättvisepartiet socialisterna: 15 män och 15 kvinnor, Skånepartiet: 2 män och 2 kvinnor samt Vänsterpartiet med 20 män och 20 kvinnor.

 3. mrperfect72 skriver:

  Eftersom jag anvaender NoScript och inte kan svara dig via blogspot.se utan att anvaenda script, vaeljer jag att svara i denna blogg och skicka en trackback. Mitt tips: Byt till wordpress!

  Att feministiskt initiativ vaeljer att ha fler kvinnor aen maen vid spakarna anser nog de aer mycket jaemlikt med tanke paa att de allra flesta partierna goer precis tvaert om.

  Bra att Feministiskt Intitiativ finns med nu och jag tycker absolut att de foertjaenar en fetstil eller en stjaerna foer att de foersoeker faa in fler kvinnor i riksdagen.

  DET skulle dessutom vara trovaerdigt av Fi om kvinnorna verkligen valsamverkade foer att ta sig foerbi 4%-spaerren, vilket de konstigt nog valt att inte goera. Just nu borde de givetvis roesta paa vaar kvinna i valet eftersom vi vill valsamverka med Fi och att detta skulle uppmuntra Fi till mer valsamverkan med Aktiv Demokrati. 😉

 4. Hej

  På ett sätt håller jag med helt och hållet. Och jag är också glad att F! finns i rikspolitiken. Dock anser jag att det finns en skillnad i att ha ett feministmatriarkalt tänkande och ett jämlikhetsfeministiskt tänkande. Jag är jämlikhetsfeminist och föredrar därför en modell där man lyfter fram kvinnor och män lika mycket.

  Angående mitt publiceringsverktyg föredrar jag att använda blogspot eftersom jag tycker det är smidigt. Har arbetat i wordpress förut men det föll mig inte på läppen. Dock kan jag ju tipsa om att Vänsterpartiet i hela Stockholm (partiföreningarna) har bytt till wordpress som publiceringsverktyg för hemsidor. Detta hittar du bland annat på Lidingöföreningens hemsida som jag administrerar: http://lidingo.vansterpartiet.se

  Mvh
  /Jonas Lundgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s