En hederlig f.d. Centerpartist – Solveig Ternström

Politiker som Solveig Ternström vill vi ha fler av. Jag ber Solveig att ta en titt i Aktiv Demokrati’s system. Ett system i vilket inga partiledare odemokratiaskt kan kohandla bort demokratin. Citaten talar tydligt:

Jag känner mig smutsig, smutsig – ända in i själen efter denna förfärliga kväll. Allt flyter upp till ytan igen. Allt det som hände på 70-talet.

Hela motståndsrörelsen – då vi försökte streta emot denna väldiga maktlystnad – herraväldet och förstörelsen av jorden och allt levande.

Men ändå försökte vi med vårt lilla skröpliga människovärde göra motstånd.

Och vidare:

Jag minns att jag ringde Eva Sehlin, forskare i kärnfysik och frågade om de radioaktiva riskerna. Stanna utanför grindarna, sa hon, gå inte för nära reaktorn.

CUF tackar Solveig:

Till Solveig vill vi säga tack. Tack för att du står upp för övertygelsen om kärnkaften, men att stänga kärnkraften på kortast tid möjligt ger en betydligt sämre miljövinst än att investera i förnyelsebar energi och långsiktigt stänga kärnkraften.

Personligen gillar jag Solveigs attityd. Byt skepp innan det sjunker!

MrPerfect72

Balanserad direktdemokratisk socialist, balanserad kapitalist, balanserad feminist, f.d. miljöpartist, balanserad pirat, politisk-flykting-invandrings-positivist, mass-invandrings-negativist och givetvis medlem av valsamarbetet Aktiv Demokrati

PS. Jag har hittat mitt Favoritparti till valet 2010 och en politiker som inte bedriver personvalskampanj och som givetvis inte ska kryssas i valet, samt anledningen att jag av ren godhet bojkottar vissa bloggar

Pingat hos bloggportalen.aftonbladet.se och Intressant.se

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En hederlig f.d. Centerpartist – Solveig Ternström

 1. Magnusgus@AD skriver:

  Hon valde Mona…
  Så var det med de demokratiinsikterna.

 2. mrperfect72 skriver:

  Tja, det finns ju ett baettre val aen Mona Sahlin som sitter med i Bilderberggruppen.

  I Bilderberggruppen diskuterar de sannolikt hur de med olika metoder ska styra sin mainstreammedia med olika stimulin i syfte att genomfoera en ny vaerldsordning. De hyr sannolikt in speciella psykologer foer att hjaelpa dem med detta.

  Terrorism anvaends foer att skraemma oss. De vet att folk som aer raedda lyder. Syftet med terrorismen och fienden som de vill skraemma oss med aer att de vill skapa en ny fascistisk vaerldsordning med extrem oevervakning daer de kontrollerar allt. Det verkliga slutet paa demokratin.

  Det enda saettet att stoppa dem aer Aktiv Demokrati, anser jag. Piratpartiet aer i dag diskvalificierat pga. bristande interndemokrati och en icke-fungerande taktik.. och lite annat som jag lovat att inte naemna i valspurten…och hela anledningen att storebror tillaater dem ett utrymme i mainstream-media, tror jag

 3. Ping: Kungens hattar, miljoner till goda saker & Städrobot vs. Kannibaldildo | Dagens Glada Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s