Extremt – Dessutom ska Otto ha en kram

Valet. Ja är det inte lite Kicki Danielsson över det Svenska folket ändå. Folk är villiga att sätta sig i knät på den som ser bra ut, eller erbjuder mest eller har finast affisher eller finast hemsida. Ytlighet. Synd tycker jag.

Och är det inte lite som Sylvester Stallone? Extremt. Alla partier pumpar upp sig och profilerar sig så till den milda grad att deras värderingar inte enbart blir tokiga, men som miljöparetiets, direkt felaktiga. Folk blir ju avtända ju mer ni profilerar er. Ja, se bara på Centerpartiets profilering i kärnkraftsfrågan!

Det mest komiska är väl kanske hur opinionen svänger med en ministers göranden och en statsministers personliga reaktioner på dem.

Ingen vill se verkliga åsikter. Ingen vill se att man faktiskt kan sätta samman en hel näve feminism, ett skålpund av Piratpartiet, en näve socialism, fem kilo demokrati, två knippor Moderaterna, en tesked Folkpartiet och t.o.m. en nypa Sverigedemokraterna eller Vänsterpartiet.

Och ingen vill ge stackars Otto Littorin en kram. Det han allra mest skulle behöva just nu, tror jag.

Kram Otto. Den som är utan synd kan kasta första stenen!

Jag hoppas att detta val kan bli en förändring, en förändring utan dess like, som det blev i Malå:

På lokala planet finns Malåpartiet, som blev största parti i förra valet, raderade ut Moderaterna och styr och ställer i Malå.

..jag hoppas att detta kan bli Aktiv Demokrati som raderar ut den extrema eliten.

Slutligen ett citat:

Betvivla aldrig att en liten grupp av tänkande bestämda människor kan förändra världen. Det är, verkligen, det enda som någonsin har gjort det.
/Margaret Mead

/MrPerfect72

Balanserad direktdemokratisk socialist, balanserad kapitalist, balanserad feminist, f.d. miljöpartist, balanserad pirat, politisk-flykting-invandrings-positivist, mass-invandrings-negativist och givetvis medlem av valsamarbetet Aktiv Demokrati

PS. Jag har hittat mitt Favoritparti till valet 2010 och en politiker som inte bedriver personvalskampanj och som givetvis inte ska kryssas i valet, samt anledningen att jag av ren godhet bojkottar vissa bloggar

Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Extremt – Dessutom ska Otto ha en kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s