Svensk demokrati's framtid?

Nu vill jag tala med er om Blackwater. Privata soldater och matriel till salu som finansieras genom USA’s skattemedel. Soldater som lever av krig. Privata intressen som lever av krig och skulle mista allt i fred.

Eftersom jag ser hur de politiska blocken cementeras och hur vissa politiker och media apar efter USA i allt, blir jag en smula konfunderad. Har privata ljusskygga intressen redan stulit demokratin?

Vill folket verkligen, genom sina skattemedel, finansiera krig och skapandet av fler politiska flyktingar och mer posttrauimatisk stress hos de som deltagit? Du vet vilket. Du och demokratin borde veta vad som blir framtiden.  Mer krig eller mer fred? Vilket gynnar egentligen demokratin? Fredliga insatser eller invasioner? Ja, vad tycker du?

I Aktiv Demokrati voterar vi om saken efter diskussioner.

/MrPerfect72

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Svensk demokrati's framtid?

 1. Josef Boberg skriver:

  Krig har ALLTID varit en bra affär för åt hållet GalenPanniga (folkrättsligt sett) PyramidMaktHavare och deras medlöpare (= flest i antal) – så det så.

  RÄNTEBLUFFEN är huvudanledningen till det – och därför kommer jag att skriva Aktiv Demokrati på en blank valsedel i höstens val – BERGIS

 2. Kalle skriver:

  USA får sälja bilar, musik eller soldater, om de vill. Jag är inte satt att döma dem. De tycker väl att att skatten kan sänkas om många soldater säljs. Up to thenselves !

  • mrperfect72 skriver:

   De som jobbar som soldater saeljs inte som slavar. De har loen. Problemet aer att du som medborgare nu aer tvungen att betala soldaternas loener och grejer med dina skattepengar naer du kanske istaellet hade velat betala foer att alla maen i Sverige ska ha en automatkarbin, pansarskott och luftvaern i naerheten foer att foersvara Sverige, eller kanske en baettre raeddningstjaenst med helikoptrar som kan rycka ut i haendelse av ett nytt Estonia eller kanske fler bibliotek till barnen och de vuxna i Afghanistan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s