Hemska bilder och det handlar om folkstyret

Aftonbladet skriver att Julian Assange ska bli kolumnist. Det var positivt. Det komer mer positivt i slutet men nu kommer det negativa saker.

Jag läste idag Kommunisternas blogg om Afghanistan via bloggportalen:

Och ni soldater som tänker göra en insats för den amerikanska krigspolitiken. Lystring! Lediga! Läs! (Varning! Uranskadade barn)

Och jag läste… och om detta ohyggliga är sant…

Även om ni är indoktrinerade att tro att det är demokrati ni sprider så är priset allt för högt. Även om ni är beredda att mörda kvinnor och barn i imperialismens tjänst så kan dessa barn ni såg på länken bli era barn i en framtid . Användningen av DU-vapen är ett av våra stora miljöhot. Radioaktiviteten stannar kvar i dammet i flera år och sprider sig till människor och djur.

Kommer vi ens kunna skicka in Svenska­ Afghanistankommittén i landet igen? Kommer folket i Afghanistan tycka att USA och den s.k. ”demokratin” är en bra sak? Nej. Jag anser inte att det vi ser är ”demokrati”. Det vi ser är inte folkstyre. Och hur det kan ske? Hur kan USAs folk tyst acceptera det?

Styr maskiner USA? Kan det förklaras genom hjärntvätt av mycket slipade pyramidmakthavare? Brukar man hypnos? Brukar man NLP? Dags att vakna. Du bestämmer! Men om du inte vill vakna blir ditt otrygga alternativ icke-demokrati då? Kanske ingen Internet? Ingen yttrandefrihet? Ingen tankefrihet?

Ska inte en demokrati vara upplyst? Vad blir en demokrati i trans? Blir den ett dumhets-opium?

Nu kommer det positiva igen.

Om du vill sova gott kan du bidra aktivt och med ett gott syfte varje dag! Dina gamla synder existerar inte om du bidrar varje dag med goda saker! Om du tidigare finansierat krig kan du nu finansiera fred och demokrati.

Jag har tro och hopp om att vi alla kan valsamverka, ex. genom Aktiv Demokrati, Ja att vi kan ta oss in i riksdagen, skapa en deltagande vaken befolkning, sprida direktdemokratin, det riktiga folkstyret, vidare tills den skapar vakenhet och fred i hela världen och vi ska inte kalla den ”kommunism” eller ”stalinism” eller ”pirat” eller ens ”socialism” eftersom det vore att spela pyramidmakthavarna som tar pengarna rakt i famnen.

De har stulit orden, placerat dem i diktaturernas famn och dragit dem i smutsen i sin styrda press. Ska de styra folket eller ska folket styra dem? Ja. Vi ska ta nya fina ord om de smutsar ner bra ord. Och om de smutsar ner nya fina ord sak vi ta nyare finare ord igen.

Ja. Nu ska vi kalla det äkta folkstyre och det ska vara äkta folkstyre! Inget annat kommer fungera mot en hjärntvättad befolkning. Upp till vaken kamp nu och stå enade! Sluta kalla er gamla ismer som de dolt den verkliga betydelsen av! Attackera deras befolkning och deras soldater med vaken information, med fina ord, behagliga ord och ge dem en väg till en finare värld! Ge dem en hjälpande hand till vakenhet!

Och jag tycker verkligen att ”Aktiv Demokrati” ska byta namn efter valet till ”Aktivt Vaket Folkstyre” eller liknande. Och om det inte klingar fint i framtiden kan vi byta igen.

/MrPerfect72

Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s