Du kommer strax ersätta EU-centralismen med folkstyre

Ett alternativ till statsministerposten 2014? - En helt vanlig medlem i Aktiv Demokrati.

I dag har jag hopp om en bättre framtid. 2012-2016 kommer det ske. 2012 är sannolikt året då allt kommer vända och 2016 har vi åstadkommit förändring tillsammans, men det hänger på dig i valet 2010. Det hänger på att du kan dela min vision.

Det du måste göra är att hjälpa mig och dig själv att ta ner besluten till folket, till dig själv. Du måste hjälpa oss att decentralicera. Ja. För just nu är makten centraliserad. Men du och jag kan ta tillbaka vår gemensamma demokrati, ditt och mitt folkstyre till Sverige, till din region och till din kommun.

Kanske du kommer skaffa dig ett Demoex.net i din egen kommun, eller ett Knivsta.nu för att ytterligare ta kontrollen lokalt. Men du måste också trygga demokratin på ett större plan, i en helhet, för den påverkar dig enormt mycket. Du kan skydda din grannes lokala företag och trygga en framtid för din kommuns medborgare om du skyddar dig och din kommun i detta helhetsperspektiv.

Du kan idag kanske se att båda blocken är extremt lika varann och båda lagen ljuger och skrämmer dig och bedriver en repressiv politik mot dig som medborgare. Men jag ska nu förklara varför du ska ha hoppet kvar. Du kan nämligen förändra hela saken och det kan gå kvickt. Allt hänger på dig.

Elitens enighet i EU-frågan är egentligen ingen åsikt du behöver ta ställning till utan ett faktum. Inget existernade parti kommer fälla en regering i kravet om ny folkomröstnoing om EU-medelmskapet.

Nej. Politikerna har, alltsedan Sveriges folk lurades att rösta på EU, tillsammans, steg för steg, tagit bort dina demokratiska rättigheter. Det har skett med de rödgröna vid makten och det har skett med Alliansen vid makten. Ja. det är så darrigt att de t.o.m. i valspurten erkänner att det finns ytterligare en ”nedåtrisk” i ekonomin. Men du har nu chansen att förändra den saken.

Ja. Det är inte enbart ett faktum att båda lagen vill ha ett lönesänkar-race som kommer resultera i en nyfattig stor grupp människor som knappt kommer få det att gå runt, än mindre kan realisera sina egna drömmar och sin ”frihet”, sin ”liberalism”.

Nej. Politikerna vill dessutom åsiktsregistrera dig och övervaka dig. De vill att du ska lyda, bli deras butler. Det är en nödvändig del av hela planen för att förslava dig. De klistrar forfarande på sig en massa utslitna ord för att visa dig hur fina de är, men sanningen pekar åt ett helt annat håll. Men du kanske redan har vaknat? Ja, kanske du är nyvaken och letar alternativ nu eller tror att du har funnit ett alternativ?

Du vill kanske befria dig nu från EU-anpassningen och strunta i om du röstade ”Ja” eller ”Nej”, i det val som orkestrerades av eliten och där det satsades en enorm propaganda på att du skulle rösta ”Ja”. Ingen har skulden för att det blev ett ”Ja” utom eliten och deras massiva propaganda-apparat som lurade demokratin. Om du röstade ”Ja” är du förlåten i samma ögonblick som du beslutar dig för att verka för en ny folkomröstning som kan bli rättvisare, mer demokratisk.

Politikerna anser att du kan luras att välja mellan det välbetalda röda laget och det lika välbetalda blå laget i detta race mot bottnen. Och om inte det skulle duga har du nu nya lag att rösta på som inte kommer göra ett smack åt saken eftersom de toppstyrs av samma slags lilla elit som vill in och sko sig på dig.

Ja, de andra alternativen styrs av samma lilla elit som vill in och sitta vid köttgrytorna och förhandla bort den viktigaste frågan av alla, nämligen EU-medlemskapet.

Dessa eliter vill tillsammans skydda bankdirektörers bonusar och muta den övre delen av samhällspyramiden och sedan äta nobelbakelse tillsammans med varsin butler som serverar dem lydigt och bockar artigt.

De kommer kanske lura med sig okunniga genom att via media hypnotisera dig att rösta si eller så i hopp om ditten eller datten efter valet, ungefär som man lurar en babian med lite nötter, men tåget har lämnat perrongen och tuffar rakt ner i EU, rakt ner i racet mot bottnen, men än det finns hopp att dra i bromsen och lägga i backen.

Nej, det finns inget storre hopp med något parti som medverkar i valet 2010 utom ett parti, namligen partiet som tar tillbaka makten till folket och kan ge dig en ny folkomröstning i EU-frågan.

Inget annat parti än Aktiv Demokrati har med trovärdighet skapat ett system som garanterar folkstyret, som garanterar hederlighet och värdighet.

Inget annat parti än Aktiv Demokrati garanterar att det kan startas en beslutande folkomröstning i EU-frågan. Inget annat parti har undvikit att skapa en elit som kan kohandla bort viktiga frågor. Inget annat parti är öppet för valsamverkan mot 4%-spärren för att garantera att folket får den makt de förtjänar.
Detta är faktum. Det är ingen åsikt.

Hoppet står nu inte enbart till att just du vaknar. Hoppet står också till att även de som sympatiserar med de som fått det sämst vaknar.

Stora delar av medelklassen kommer kanske vakna när de blir rånade eller bestulna av socialgrupp 3, när deras barn dras in i drogmissbruk eller betalas svältlöner.  Eller kanske när deras mamma eller pappa inte längre har råd med vård eller när de själva blir av med jobbet som en konsekvens av att arbetslösheten stiger ytterligare i racet mot bottnen.

Det finns nu också en liten grupp människor som delvis vaknat för länge sedan, som antingen tillhör socialgrupp 3 eller har en stor sympati med socialgrupp 3 och känner en enhet med socialgrupp 3, precis som människor ofta känner med varann just för att de är människor med empati, men de har ofta grupperat sig under gamla slitna paroller och de har samma lilla elit, samma slags representanter, över sig som vill förslava dem och äta nobelbakelse och sitta med i EU-parlamentet. Det är ett faktum. Det har historien visat oss. Jag talar om socialism och kommunism. Ord som ser vackra ut vid första anblicken men som kan utnyttjas av samma lilla elit, samma representanter, i syfte att sko sig på folket i syfte att kontrollera folket, precis som eliten idag har gjort med ordet ”demokrati”. De har tagit ett fint ord igen och klistrat på sig och smutsat ner betydelsen.

EU-medlemskapet precis som Sovjetunionen är den förlamande centralistiska faktorn, p.g.a. dess odemokratiska struktur. Globaliseringen är också en liknande faktor.

Racet mot bottnen började egentligen strax innan vi gick in i EU med en lånekarusell skapad av Bengt Dennis och Kjell-Olof Feldt som skuldsatte Sverige. EU var givetvis ingen bra lösning på problemet. Det syns tydligt som korvspad nu.

Politikeradeln har skapat två block vars kalkyler i princip är det samma. Retoriken skiljer något inför valet, men skillnaden är marginell. Man lovar mer pengar än varann till grupp efter grupp och avslutar sedan med reservationen…om allt går bra för Sverige, vilket i princip betyder… noll noll noll.

Hoppet ligger i Aktiv Demokrati och en vaken befolkning som deltar i politiken tillsammans och kan se vad som är fel och ta oss ur EU. Det har ingen betydelse vad man tycker och tänker om olika sakfrågor eller vilken balans man vill ha i politiken. Om man är eniga i att folket tillsammans kan skapa en bättre politik för Sveriges folk och folkstyre sa är valet enkelt.

Vi har alla viktiga sakfrågor som utgör viktiga delar i helheten och vi måste alla samverka. Vi kommer kunna ha snuset och surströmmingen kvar i min vision.

MVH

MrPerfect72

Medlem av Aktiv Demokrati

Bloggare som tror att Piratpartiet kommer innebära förändring:
http://fullmentalstraightjacket.wordpress.com/2010/08/14/vanster-hoger-who-cares/

Politiskt utspel som EU som gynnar FP och V och som INTE tar oss ur EU:
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article7674192.ab

Annonser
Det här inlägget postades i Direkta reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Du kommer strax ersätta EU-centralismen med folkstyre

 1. Kalle skriver:

  Håller med dig till 100% ! Man måste tro på något även om det är uppförsbacke mesta vägen !

  • mrperfect72 skriver:

   Jo tack, men jag ser det mer som en en nyoeppnad ketchupflaska som man vaender upp och ner och skakar foerst inget, sedan inget, sedan alltihop.

   Det aer bara den daer foersta maengden som maaste till. kanske 50, 100 medlemmar, kanske 200? Sedan blir det en vaeldans fart.

 2. mrperfect72 skriver:

  Politiskt utspel som EU som jag anser gynnar FP och V. Utspelet har ingen betydelse foer djuren alls som jag ser det och utpelet tar oss verkligen INTE bort fraan djurplaageriet eller maenniskoplaageriet i EU-centralismens race mot bottnen. Det kan endast en ny folkomroestning goera och inget av partierna prioriterar den fraagan.
  http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article7674192.ab

 3. Ping: Inget val? – NU->Valkompassen med flest registrerade partier « Aktiv Demokrati's blogg

 4. mrperfect72 skriver:

  […] the protective system of our day is conservative, while the free trade system is destructive. It breaks up old nationalities and pushes the antagonism of the proletariat and the bourgeoisie to the extreme point. In a word, the free trade system hastens the social revolution. It is in this revolutionary sense alone, gentlemen, that I vote in favor of free trade.
  /Karl Marx

 5. Ping: Politiska utspel eller verklig debatt och inre frid? « Aktiv Demokrati's blogg

 6. Ping: EU-tanten Sahlin lovar, men kan hon leverera? « Emvie Martin's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s