ÄR SVERIGE ETT GOTT LAND ATT LEVA UTI ?


Det kan uppfattas som att den svenska BlockPolitiken ÄR BlockeringsPolitik = PartiKratistyre = vanstyre (video 8 min) folkrättsligt sett – tycker Josef.


Detta styrks i sig STARKT av bl a de följande länkningarna – som jag ser det i vart fall;

Sanningen om sjukförsäkringen

Stoppa hetsjakten på sjuka – Konekvenserna av de hårda reglerna i sjukförsäkringen

Bekämpa sjukdom, inte sjuka

PYRAMIDMAKTHAVARNAS CYNISKA ”GYCKEL” MED FOLKHÄLSAN

FÖRSTÅR POLITIKERNA FOLKETS VILJA


NU ÄR DET ÄNTLIGEN TÄNKT OCH SKRIVET OFFENTLIGT:
”Varken Mona Sahlin eller Fredrik Reinfeldt drivs av någon önskan om att förändra världen. I stället är det viljan att skaffa makt !” (om maktens mysteirum HÄR) – och det kan ju uppfattas som gällande för som princip ALLA PartiKratistyrda = vanstyrda (video 8 min) partier folkrättsligt sett.


Det kan uppfattas som att Sverige i dags dato ÄR ett gott land att leva uti – för ENBART PyramidMaktHavarna och deras medlöpare = hart när ej alls för oss vanliga MedMänniskor, tyvärr tyvärr… 😥 Jag skrev därför Aktiv Demokrati på en blank valsedel 19/9-10 – för att försöka STOPPA den kontinuerligt pågående höger- och vänstersocialismens utbredning = Kallocain-samhällets fördjupning = den sedan början av 1980-talet kontinuerligt pågående väldfärdsnedrustningen.

GRUNDORSAKEN till detta är RÄNTEBLUFFEN. De till 100 % KONTINUERLIGT MedlemsStyrda = FolkStyrda delegaterna från Aktiv Demokrati – kommer att lägga all upptänklig ENERGI på att eliminera detta förryckta vansinne = återställa den svenska välfärden till minst vad den var i slutet av 1970-talet. Nu blev det ju inga AD-ledamöter i RISKdagen 2010 – så nu ser Wi fram emot 2014 istället.

När jag röstade som jag gjorde – så tänkte jag framförallt på barna (video 3 min)


En MedMänniska är en som ställer till det gott för sin egen del OCH så många andra som möjligt.

En PyramidMaktHavare är en som ställer till det gott för sin egen del – men på andra människors bekostnad (video 3 tim 35 min) – och då FRAMFÖRALLT oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna.


PS. Pengar gör människor värdelösa
Money makes the Human Worthless (video ca 4 min). 😥


”Man kan lura en del människor hela tiden.
Man kan lura alla människor under en del av tiden.
Men… – ”luringarna” kan ju ej lura ALLA människor i världen, HELA tiden”

– det är OMÖJLIGT (video ca 6 min) menar Josef

Om Josef Boberg

Josef har gjort sin sista seglats!
Detta inlägg publicerades i Direkta reflektioner. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ÄR SVERIGE ETT GOTT LAND ATT LEVA UTI ?

  1. MrPerfect72 skriver:

    Ska bli intressant att se vad den nye moderatorn tar sig till med detta. 🙂

  2. Josef Boberg skriver:


    JOSEF BOBERGS VALANALYS

    Sverigedemokraternas valframgång kan förklaras med: ”Medverka aktivt i att förstora ett samhällsproblem, genom att kontinuerligt påtala det – invänta reaktionerna – presentera lösningen = rösta in SD i Riksdagen” – och så blev det ju bevisligen (video ca 8 min) med SD som nytt vågmästarparti i Riksdagen.

    Men VERKLIGHETEN tillhandahåller ju ALLTID en ideal lösning på ALLA samhällsproblem – som i detta fallet kan uppfattas vara: ”En besjälad person kan göra mycket – men två besjälade personer i sann förening kan förändra hela världen – bokstavligt talat !”

    Så frågan blir ju nu om Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt är dessa Sveriges första TVÅ personer – som TILLSAMMANS bl a skulle kunna eliminera t ex RÄNTEBLUFFENS förödande effekter på Sveriges nationalekonomi ❓

    Så SD´s valframgång – rätt hanterad av de övriga riksdagspartierna – har ju tankelogiskt sett potential för att kunna bli en god ursäkt för – att det under de kommande fyra åren kan medföra – att en hel del kommer att ”vridas tillrätta igen” i Sverige, verkligen… 💡 – menar Josef

    Sverige och Världen vaknar ur Hypnos (video ca 3,5 min) ❓

Lämna en kommentar